درخواست سازمان ملل از جامعه جهانی درباره مردم افغانستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۹۰۶۷

درخواست سازمان ملل از جامعه جهانی درباره مردم افغانستان

هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در افغانستان در اعلامیه‌ای از کشور‌های جهان خواست تا مردم افغانستان را در شرایط دشوار کنونی با قطع کمک‌های خودشان بیشتر مجازات نکنند.
درخواست سازمان ملل از جامعه جهانی درباره مردم افغانستان

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رامیز الاکبروف» هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان ضمن ابراز نگرانی از محدودیت‌های زنان اظهارداشت جامعه جهانی با قطع کمک‌های مهم و حیاتی خود، مردم افغانستان را بیشتر مجازات نکنند.

وی افزود: افغانستان با بزرگترین و شدیدترین بحران بشردوستانه در جهان روبه‌رو است، کمبود شدید بودجه و ممنوعیت فعالیت زنان، کمک رسانی در سراسر این کشور را متاثر کرده است در حالی که 28.3 میلیون نفر هنوز در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه به شدت نیازمند هستند.

الاکبروف با اشاره به محدودیت فعالیت زنان در افغانستان گفت اعمال محدودیت در کوتاه مدت ممکن است تاثیر قابل توجهی نداشته باشد، اما علاقمندی و توانایی کشور‌ها برای حمایت از مردم افغانستان و قشر آسیب پذیر این کشور را به شدت تضعیف می‌کند.

این مقام سازمان ملل تأکید کرد برای یافتن راه حل با مقامات حکومت افغانستان گفتگو می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار