آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۸۶۵

آمریکا: اولویت ما در افغانستان مقابله با داعش است!

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت: اولویت ما در افغانستان مقابله با گروه تروریستی داعش است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ودانت پتیل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به نشست قطر برای افغانستان اظهار داشت: به‌رسمیت شناختن طالبان به‌عنوان یک گزینه مطرح نیست و اولویت ما در این کشور مقابله با گروه داعش است.

وی افزود آمریکا با متحدان بین‌المللی تلاش خواهد کرد گروه تروریستی داعش را در افغانستان سرکوب کند.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما به ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان پایبند هستیم و سعی خواهیم کرد که این کمک‌ها در اختیار طالبان قرار نگیرد.

پتیل ابراز کرد آمریکا هنگام خروج از افغانستان تسلیحات به‌جامانده را غیرفعال کرد و بیشتر آن‌ها قابل استفاده نیستند.

پیش‌تر رسانه «نن‌تکی آسیا» در مطلبی نوشته بود: آمریکا پس از شکست در جنگ افغانستان و فرار از این کشور سعی دارد از ابزاری به‌نام داعش به‌عنوان یک نیروی نیابتی علیه رقبای منطقه‌ای خویش استفاده کند. پس از سقوط جمهوری، وضعیت افغانستان با بحران‌های مختلفی مواجه شد و به همین دلیل است که شکاف‌های موجود اساس وجود داعش در برخی مناطق کشور شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار