تأکید دوحه و کابل بر افزایش همکاری‌های دوجانبه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۴۸۸۸

تأکید دوحه و کابل بر افزایش همکاری‌های دوجانبه

نخست وزیران قطر و افغانستان در دیدار با یکدیگر بر افزایش همکاری‌های دو کشور تأکید کردند.
تأکید دوحه و کابل بر افزایش همکاری‌های دوجانبه

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت افغانستان در توئیترش اظهارداشت «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر به همراه «عبدالله الخلیفی» رئیس اطلاعات این کشور، با «ملامحمد حسن آخند» نخست وزیر حکومت افغانستان و هیئت همراهش در قندهار دیدار و گفتگو کرده است.

وی افزود ‏در این دیدار نخست وزیر قطر بر تقویت روابط و افزایش سطح اعتماد میان دو کشور و همچنین همکاری‌های عملی در بخش‌های آموزشی، بهداشتی و اقتصادی در افغانستان متعهد شد.

نخست وزیر حکومت افغانستان نیز ضمن قدردانی از همکاری‌های قطر گفت این کشور نقش موثرتری را در راستای ایجاد اعتماد بیشتر میان کشور‌ها و افغانستان ایفا کند.

این سفر در حالی است که قطر با آغاز ماه جاری میلادی میزبان نشست ویژه دبیرکل سازمان ملل با حضور بیش از ۲۰ نماینده ویژه کشور‌ها و نیز سازمان همکاری اسلامی بود.

در این نشست وضعیت افغانستان و عملکرد‌های این کشور در بیشتر از ۲۰ ماه گذشته بررسی شد.

انتظار می‌رود هیئت قطری برایند این نشست و خواست جامعه جهانی از طالبان را در کابل و قندهار به اطلاع مقامات افغان برساند.

پربازدیدترین آخرین اخبار