آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۷۰۳

خبرگزاری آمریکایی: بایدن و ترامپ؛ کهنسالانی با سوابق فاجعه‌بار

بسیاری از کارشناسان در آمریکا بر این باور هستند که نه ترامپ و نه بایدن برای ریاست جمهوری دور آینده آمریکا مناسب نیستند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری یاهو، این گروه عنوان کرده‌اند که پس از گذشت سه سال از عملکرد ناامید کننده بایدن در عرصه سیاست، بسیار غم انگیز است که بخواهیم دوباره وی را به عنوان نماینده دموکرات‌ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا ببینیم.

علاوه بر این به اعتقاد این افراد ترامپ نیز نمی‌تواند گزینه مناسبی برای جمهوری خواهان باشد؛ وقتی هنوز با گذشت سه سال بر تقلب در انتخابات سال 2020 تاکید دارد و تمام این مدت را صرف دروغ گفتن در این مسئله کرده است.

افزایش 9 درصدی تورم در آمریکا، سه برابر شدن نرخ بهره به همراه افزایش قیمت انرژی از جمله عواملی عنوان شده که می‌تواند بایدن را گزینه نامطلوبی برای دور آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار