کد خبر:۱۰۷۴۷۱۳

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از نماد خادم المصطفی(ص) رونمایی کرد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از نماد دائمی خادم المصطفی (ص) در پارک فناوری پردیس رونمایی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از نماد خادم المصطفی (ص) در پارک فناوری پردیس ظهر امروز همزمان با نمایشگاه اینوتکس با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری نیا مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) و محمدحسین قرائیان معاون فنی و اجرایی پارک فناوری پردیس برگزار شد.
روح الله دهقانی در این مراسم از این اقدام هنرمندانه برای جاودانه کردن نام پیامبر اسلام گفت تقدیر کرد.

وی افزود: نام پیامبر اکرم (ص) هر جا که حضور داشته باعث برکت است. ایشان پیامبر رحمت و عظمت است.

دهقانی ادامه داد: پیامبر اسلام در جهان بسیار مظلوم است و باید روی شناخت ایشان بیشتر تلاش کنیم.

محمدحسین قرائیان گفت: نماد خادم المصطفی (ص) یک دیواره شهری به طول هشت متر در عرص سه متر و الهام گرفته از گیاه گندم است که در محل پارک فناوری پردیس نصب شده و در حاشیه بازدید روح الله دهقانی فیروزآبادی از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ رونمایی شد.

وی ادامه داد: این نماد ارجاعی به آیه ۱۲۶ سوره مبارکه بقره است؛ "مَثَلُ الَّذِینَ یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ کَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِی کُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّة"، که در هر کدام از اجزای آن نام یکی از خیرین و واقفین علم و فناوری حک خواهد شد. خیرین به مثابه دانه گندمی هستند که در مجموع عناصر این سازه نام"مصطفی (ص) " منشعب از لوگوی جایزه مصطفی (ص) را می‌سازد.

این نماد محلی برای تجلیل از خیرین و حامیان بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) خواهد بود و اسامی خیرین و حامیان بعدی نیز در آینده به آن اضافه می‌شود.

یحیی نوریان، معمار و طراح و مجری این اثر نیز همزمان با رونمایی آن توضیحی در مورد اثر داد و گفت: این اثر برگرفته از آیه ۲۶۱ سوره بقره است که به گندم و سنبله ارجاع دارد.

وی گفت: قصد داشتیم شبکه‌ای بسازیم که خدام جایزه مصطفی (ص) را که در آینده تعداد آن‌ها بیشتر هم می‌شود، به نوعی در آن ثبت کنیم. همچنین برای هیچ کدام از آن‌ها شانیتی متمایز از بقیه قائل نباشیم و در واقع وجود حضرت پیامبر اکرم (ص) شاخص باشد.

نوریان افزود: این دیوار متشکل از بیش از ۱۳۰۰ قطعه است که در نهایت لوگوی جایزه مصطفی (ص) را در حرکت نمایان می‌سازد.

وی توضیح داد: قطعات قابلیت بازشدن دارد و می‌توان اسامی را روی قطعات نوشت و دوباره بهم وصل کرد. در این دیوار اسامی افراد و شان آن‌ها مهم نیست، بلکه خود شخص پیامبر اهمیت دارد.

گفتنی است رونمایی از نماد خادم المصطفی (ص) در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس Inotex ۲۰۲۳) رخ داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار