به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری در سومین همایش ملی قرض نیکو با اشاره به سابقه فرهنگ قرضالحسنه در جامعه گفت: صندوقهای قرضالحسنه خانوادگی و پایهگذاری صندوقهای قرضالحسنه در مساجد، نشانه عمق فرهنگ این سنت نیکو در کشورمان است.
وی با اشاره به آیات و روایات ناب در خصوص قرضالحسنه، اظهار کرد: ۶ آیه قرآن به صورت مستقیم و با صراحت به موضوع قرضالحسنه پرداخته است که نشانه اهمیت این مساله است.
رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: با وجود این فرهنگ غنی از سنت قرضالحسنه، وجود تنها ۲ بانک قرضالحسنه در کشور جای سوال است؛ اگرچه مسئولان این ۲ بانک به طور قطع آثار و برکات قرضالحسنه را به خوبی درک میکنند.
بختیاری با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ قرضالحسنه به یک بسیج عمومی نیاز است، ادامه داد: در این زمینه اقدامات رسانهها به ویژه رسانه ملی جای تقدیر و تشکر دارد.
رئیس کمیته امداد با تشریح فعالیتهای صندوق قرضالحسنه امداد ولایت، گفت: این صندوق از ابتدای فعالیت خود تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به نیازمندان پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: ۱۶۱ هزار نفر معادل ۱۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن از سوی این صندوق پرداخت شده است و ۱۹۰ هزار نفر معادل ۳۷۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات اشتغال برخوردار شدهاند.
بختیاری تاکید کرد: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در طول فعالیت خود به یک میلیون و ۶۱۸ هزار نفر نیز تسهیلات حمایتی پرداخت کرده است که میزان این تسهیلات از ۱۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است.
رئیس کمیته امداد با اشاره به خوش حسابی مددجویان کمیته امداد در بازپرداخت تسهیلات دریافتی، گفت: میزان معوقات اقساط وام مددجویان کمیته امداد زیر ۱،۵ درصد است که رقم بسیار پایینی است.