کد خبر:۱۰۷۵۳۶۶
حجت‌الاسلام خسروپناه:

علوم انسانی نیاز به تحول اساسی دارد / باید با مدل حکمرانی حکمی و الهی کارمان را پیش ببریم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما در علوم انسانی نیاز به تحول اساسی داریم و زمان آن همین حالا است، زیرا تمام مسئولان به طور یکدست از این موضوع حمایت می‌کنند و باید این امر پیگیری شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم آغاز رسمی طرح توانمند سازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در قالب «حامیم» گفت: طرح حامیم که با کمک مسئولان دانشگاهی و همت حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دوره قبل برگزار شد یک طرح موفقی بود که البته با حمایت وزرا و مسئولان کشوری و استانداران روبرو شد.

خسروپناه افزود: دوره توانمندسازی دانشجویان فعال نقش مهمی در حکمرانی فرهنگی دارد و این طرح به یک معنا عمل به حدیثی از امام صادق (علیه السلام) است که می‌فرمایند عالمانی آمدند و حکمت را به جوانان منتقل کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه خاطرنشان کرد: شکر عملی این نعمت‌ها استمرار این طرح‌ها است و در این دوره تمام مسئولان ما باورمند و دغدغه‌مند نسبت به مسائل و موضوعات فرهنگی هستند و صرفا اینگونه نیست که بخواهند یک کاری را انجام بدهند و آن را به پایان برسانند و ضمنا همه این‌ها یک ظرفیتی بزرگ و ارزشمندی به حساب می‌آید و اولین درخواست من این است که این طرح را تقویت کرده و از نظر کمی و کیفی ادامه بدهند.

وی در ادامه افزود: نکته مهم در موضوع برگزاری اینگونه طرح‌ها این است که باید به صورت کامل و درست رسانه‌ای شود و تمام اتفاقات مثبت در دانشگاه‌ها در قالب رسانه به عموم مردم نشان داده شود و حتما باید برای طرح‌هایی از این قبیل یک پیوست رسانه‌ای طراحی گردد و کار‌های ایجابی و فرهنگی فراوانی که در سطح دانشگاه‌ها برگزار می‌گردد باید در بین مردم نشر داده شود تا مردم احساس امنیت معنوی و اخلاقی پیدا کندد البته این را هم باید ذکر کرد که رسانه غیر از روابط عمومی است و کار رسانه گفتمان سازی است.

وی گفت: ما در علوم انسانی نیاز به تحول اساسی داریم و زمان آن همین حالا است، زیرا تمام مسئولان به طور یکدست از این موضوع حمایت می‌کنند و باید این امر پیگیری شود به طور مثال موسسه پژوهشی امام خمینی از برکات شبکه سازی علامه مصباح یزدی است که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها باید این شبکه سازی را در زمینه قرآن و علوم انسانی در دانشگاه‌ها راه اندازی نمایند.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افزود: در این دوره در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ۴ ستاد علم و فناوری، تعلیم و تربیت، ستاد فرهنگی، اجتماعی و خانواده و زنان شکل گرفته که ذیل این ستاد‌ها میز‌هایی برای رصد مشکلات و موضوعات آن‌ها ایجاد شده است.

خسروپناه گفت: بر اساس اقدامات رصدی و رصدخانه‌ای در این سه ماه، تمام موضوعات و مسائل فرهنگی و اجتماعی را بررسی کردیم و تقریبا به ۱۰۰ موضوع در این ۴ حوزه رسیدیم.

وی با اشاره به مکاتبه خود در زمینه عناوین این موضوعات با مسئولان و استانداران تاکید کرد: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بعد از رصد راهبردی، راهبری و راه‌سنجی سیاست‌ها را مد نظر دارد تا راهبری دستگاه‌ها و نظارت و اثرسنجی سیاست‌ها را بررسی کنیم.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: باید با مدل حکمرانی حکمی و الهی که شبکه نخبگانی را درگیر می‌کند، کار را پیش ببریم. الگوی مشارکت نخبگانی در راهبرد‌ها و راهبری و نظارت میز‌ها به کل کشور کمک می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار