سروری اعلام کرد
اقدام بهموقع شهرداری درخصوص ممانعت از دستاندازی سودجویان به اراضی شهر آفتاب
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دریافت سند مالکیت ۱۰۰ هکتار زمین از اراضی مجموعه شهر آفتاب گفت: با این اقدام از دستاندازی عدهای به اراضی جلوگیری شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، پرویز سروری با بیان اینکه املاک یکی از بخشهایی است که بیشترین زمینه سوءاستفاده، فساد و رانت را ایجاد میکند، اظهار کرد: برای مثال عدهای سودجو از مجموعه مصوباتی که اسناد قولنامهای را تعیین تکلیف میکرد، سوء استفاده کرده و باعث شدند حق افرادی که این اسناد را در اختیار دارند، ضایع شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه هرچه بتوان در مسکن به سمت شفافسازی و تعیین تکلیف رفت، از تضییع حقوق بیتالمال جلوگیری خواهد شد، خاطرنشان کرد: طرح کاداستر نیز همین موضوع را دنبال و تمامی موارد را در بخش مسکن تعیین تکلیف میکند.
وی افزود: بازپسگیری و تعیین تکلیف املاک در شهرداری نیز که اقدام بیسابقهای محسوب میشود، اتفاق خوبی است که به نوعی دست سوداگران زمین را میبندد و با این اقدام، شهرداری دارای بانک زمین خواهد شد.
سروری در ادامه یادآور شد: بارها پیش آمده که شهرداری اقدام میکرد تا ملکی را خریداری کند و پس از پیگیریها مشخص میشد که آن ملک متعلق به شهرداری بوده و، چون در هیچ سیستمی ثبت نشده، چنین مباحثی پیش آمده است.
وی با تأکید بر اینکه ساماندهی اراضی و املاک متعلق به شهرداری در آغاز راه است، گفت: این روند باید ادامه پیدا کند و تمام اراضی شهرداری تعیین تکلیف شود تا بتوان از سوء استفاده و رانت جلوگیری کرد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دریافت سند مالکیت ۱۰۰ هکتار زمین در شهر آفتاب، تصریح کرد: با توجه به ساخت نمایشگاه در این اراضی، زمین دائماً در حال ارزش افزوده است و با توجه به همین موضوع، کسانی به دنبال دستاندازی به اراضی بودند. طبق گزارشات شهرداری، در این زمینه حساسیت ایجاد شد که سریعاً تعیین تکلیف شود که در همین راستا دریافت سند مالکیت صورت گرفت و اقدام مناسبی بود که شهرداری تهران برای جلوگیری از سوء استفاده انجام داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.