به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ بیتالله برقراری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: رسالت اصلی این صندوق، تامین و گسترش چتر بیمهای است؛ و با اینکه صندوق در سال ۸۴ افتتاح شد، تا پیش از دوره آقای رئیسی، آهنگ جذب آن بسیار کم بوده است. علیالخصوص اینکه جذب این صندوق اختیاری است و هیچگونه اجباری در عضویت در آن نیست.
او در ادامه گفت: در سال ١۴٠٠ و ١۴٠١ سالانه ۶٠ درصد سطوح درآمدی بیمهشدگان افزایش یافت درحالیکه درگذشته این افزایشها کمتر از ٢۵ درصد بود همچنین سطوح هشتگانه این صندوق به ١٠ سطح رسید. بیمهشدگان با ٣۵ سال سابقه بازنشسته خواهند شد. همچنین مستمریبگیران این صندوق ١٧۵ هزار نفر هستند که مستمری آنها ۴٣ درصد و برای حداقلبگیران بیش از ١٠٠ درصد در دولت سیزدهم افزایشیافته است.
برقراری افزود: اسناد بالادستی به تقویت این صندوق و جذب صددرصدی جامعه تأکید دارد عضویت در این صندوق اختیاری است و آگاهیبخشی و توجیه منطقانی و عقلانی به جامعه هدف و جذب بیمهشدگان مؤثری است.
وی به نقش صندوق برای کشاورزان و نقش روستاییان در توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: تحقق عدالت اجتماعی، ایجاد امنیت پایدار، امنیت غذایی، کاهش فقر، حفظ عزت، جلوگیری از مهاجرت به شهرها، توسعه اجتماعی از جمله این موارد است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر افزود: ما معتقد هستیم اهداف عالی نظام جمهوری عدالت است درصورتیکه چتر بیمهای گسترده شود شاهد تحقق عدالت اجتماعی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه رویکرد ما در صندوق برنامهمحوری با رویکرد تحولی است گفت: برنامه راهبردی را برای اولینبار در صندوق تدوین کردهایم که باید جامعه هدف از این برنامهها اطلاع پیدا کنند.
برقراری تأکید کرد: فعالیت این صندوق از لحاظ مشتریان، مالی، داخلی، رشد و یادگیری موردتوجه قرار گرفته است به طور دایم در مسیر رشد و پایداری صندوق و گسترش خدمات بیمهای هستیم.
وی عنوان کرد: از زمان استقرار ۵۴٢ هزار و ١٣١ نفر بیمه شده جدید جذب این صندوق شده است همچنین بیمهشدگان قبلی تمدید شده اند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به بیمهشدگان خبر داد و گفت: ٢٢ هزار بیمه شده در قالب ٩۶٠ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده آند.
برقراری با اشاره به امضای ٢٩ تفاهمنامه همکاری با سازمانها و نهادهای مختلف به گفت: در ١٧ سفر استانی جلسه و ستاد با استانداران و فرمانداران تشکیل شده است.
وی گفت: برای پایداری صندوق باید به پایداری جمعیتی و مالی دست یابیم، نسبت پشتیبانی صندوق یک به ١٠ است که تلاش میکنیم این پشتیبانی را با برنامهریزی دقیق افزایش دهیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان داشت: هماهنگ با برنامههای تحولی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رشد ضریب پوشش بیمهای، تدوین و اجرای اصلاح قوانین و مقررات و محاسبات بیمهای را دنبال میکنیم این برنامهها باید قابل اندازه و خروجی مناسبی داشته باشد اگر این مسیر با هوشمندی، پاکدستی، کارآمدی و فساد سایزی دنبال شود خروجی خوبی خواهد شد.
وی به جایگاه صندوق در برنامه هفتم اشاره کرد و گفت: هر قدر در حوزههای بیمهای بیشتر تلاش کنیم اثربخشی بیشتری خواهیم داشت چرا که با معیشت مردم و توسعهیافتگی اقتصادی و اجتماعی در ارتباط است. در برنامه هفتم جایگاه صندوق را ویژه میببینیم فردا نیز در راستای سالروز تأسیس صندوق گردهمایی مدیران و کارگزاران صندوق برگزار میشود و در آنجا به نقش صندوق پرداخته میشود.