کد خبر:۱۰۷۷۵۸۳
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی:

رونق کسب و کار روستا در گرو افزایش دانش است

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در اولین رویداد هم‌اندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی بر افزایش دانش روستاییان و رونق کسب و کارهای روستایی تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اولین رویداد هم‌اندیشی انتقال فناوری به کسب و کار‌های روستایی در محل سالن شهید قاسم سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیران‌عامل شرکت‌های دانش‌بنیان، معاونین صندوق کارآفرینی امید کشور، مسئولین و مدیران مرتبط با فعالیت‌های روستایی و مدیرکل اداره جهاد کشاورزی استان برگزار شد، مسعود میرزائی شهرابی رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت افزایش دانش روستاییان و رونق کسب و کار‌های روستایی گفت: منشا رفع بسیاری از معضلات اقتصادی کشور، روستا‌ها هستند و با افزایش دانش روستاییان می‌توان در رونق کسب و کار آن‌ها اقدامات موثری انجام داد.

میرزائی شهرابی در ادامه راهکار‌های این اتفاق را برشمرد و افزود: در شش گام می‌توان به این مهم دست پیدا کرد؛ که گام اول و دوم، شناسایی نقاط قوت و نیاز‌های روستایی و شناسایی فرصت‌های توسعه کسب و کار‌های روستایی است. این دوگام بسیار مهم است، چرا که نمی‌توان یک شیوه را برای تمام روستا‌ها حتی در یک اقلیم پیاده‌سازی کرد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه گفت: معرفی فرصت‌ها و نیاز‌ها در روستا‌ها به فناوران و فعالین نخبه اقتصادی از طریق رویداد‌ها و تور‌های تخصصی، نمایشگاه‌ها و تولید انتشار مستندات رسانه‌ای، گام‌های دیگری است که برای رسیدن به این مهم باید به کار بست.

وی تصریح کرد: در گام چهارم با تعریف پروژه‌های همکاری اقتصادی مشترک در روستا‌ها با استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و در گام پنجم ایجاد مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌های کسب و کار روستایی با حمایت اولیه دستگاه‌های متولی پیش خواهد رفت و در گام پایانی با معرفی تجربیات موفق کسب و کار‌های روستایی، افراد و نخبگان دیگر را به این جریان و زیست‌بوم نوآورانه و فناورانه دعوت خواهیم کرد.

در ادامه این نشست، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و مدعوین به پرسش و پاسخ پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار