آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۲۵۲
معمار در نشست خبری:

برگزاری جشنواره آرمان/قصه محله‌ات را بگو

مدیر مسئول و سردبیر روزنامه همشهری گفت: قهرمان در این رویداد فراتر از مفهوم عمومی و قهرمان‌های ورزشی، هنری، ملی است. خیلی‌ها ممکن است قهرمان محله باشند. آدم‌هایی که مردم محله دوستشان دارند و قهرمان‌های اجتماعی هر محله محسوب می‌شوند. بسیاری از این افراد در همشهری محلات به آن‌ها پرداخته شده و همچنان خیلی از آن‌ها دیده نشدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ دانیال معمار، مدیر مسئول و سردبیر روزنامه همشهری در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه در رابطه با جشنواره آرمان گفت: به یاد و نام شهید امنیت آرمان علی وردی تاکنون چندین جشنواره آرمان در بخش‌های قرآنی، مداحی و بازی‌های یارانه‌ای با استقبال پرشور برگزار شده است. این جشنواره از سوی شهرداری تهران به این موسسه سپرده شده که شرکت کنندگان در دو بخش عمومی و تخصصی و با استفاده از عکس، فیلم و دل نوشته در این جشنواره شرکت کنند.

سردبیر روزنامه همشهری گفت: دیگر هدف این جشنواره خاطره گویی از روز‌های قدیم و جدید در محلات تهران است و شناسایی افرادی که در محلات منشا اثر هستند و به نوعی قهرمان اجتماعی آن محله محسوب می‌شوند، است. ما با حجم عظیمی از تاریخ شفاهی محله‌ها روبرو هستیم، که بسیاری از آن دست نخورده است. محلات تهران منبعی غنی از اطلاعات و افراد و رویداد‌های جذابی است که می‌توان به آن پرداخت.

معمار با اشاره به دسته بندی آثار این جشنواره اضافه کرد: دسته اول قهرمان و افراد خاص محله هستند. قهرمان در این رویداد فراتر از مفهوم عمومی و قهرمان‌های ورزشی، هنری، ملی است. خیلی‌ها ممکن است قهرمان محله باشند. آدم‌هایی که مردم محله دوستشان دارند و قهرمان‌های اجتماعی هر محله محسوب می‌شوند. بسیاری از این افراد در همشهری محلات به آن‌ها پرداخته شده و همچنان خیلی از آن‌ها دیده نشدند. دسته دوم اتفاقات رویداد‌ها و خاطراتی است که در محله‌های مختلف شهر رخ می‌دهد. پاتوق‌های محلی هم دسته سوم است، جا‌هایی که خیلی از آن‌ها رسمی نیست و خود اهالی محله در آنجا جمع می‌شوند و اتفاقات مختلفی در آن شکل می‌گیرد. دسته چهارم تاریخچه محله است. بالاخره همه محلات تهران تاریخچه مشخصی دارند، از اسم این محله گرفته تا جا‌هایی که اماکن تاریخی زیادی دارند مثل منطقه‌های ۱_۱۲_۲۰ تهران که جا‌های دیدنی فراوانی دارند.

وی تشریح کرد: شرکت کنندگان تا ۲۰ تیرماه می‌توانند نسبت به ارسال آثار اقدام کنند و اختتامیه و معرفی آثار برتر در روز ۱۹ مردادماه برگزار می‌شود. عمده شرکت کنندگان این جشنواره را به افراد دهه هشتادی اختصاص دادیم چرا که عمده زندگی این افراد با رسانه است. همچنین پس از داوری به اثر برتر جایزه ۵۰۰ میلیون ریالی تعلق می‌گیرد و همچنین ۵۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی نیز در نظر گرفتیم.

وی در انتها افزود: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به آدرس سایت جشنواره به نشانی www.armanjashnvareh.com ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار