آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۹۶۲
رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند؛

خشم محافل امنیتی تل‌آویو از سخنان یک مقام نظامی درباره جنگ

رسانه‌های عبری زبان از خشم شدید محافل امنیتی رژیم صهیونیستی نسبت به سخنان یک مقام نظامی این رژیم در خصوص احتمال وقوع جنگ بزرگ در منطقه خبر دادند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رأی الیوم، رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که محافل امنیتی رژیم صهیونیستی به شدت از سخنان «اهارون حلیوه» رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به «امان» در خصوص حزب الله خشمگین هستند.

بر اساس این گزارش، این مقام نظامی رژیم صهیونیستی چند روز قبل مدعی شده بود که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به زودی یک اشتباه مرتکب می‌شود که چه بسا به یک جنگ بزرگ منجر خواهد شد.

محافل امنیتی رژیم صهیونیستی با رد این سخنان حلیوه، اعلام کردند که با وجود تحولات منفی در قبال پرونده هسته‌ای ایران و موضوع حزب الله، نشانه‌ای از یک جنگ قریب الوقوع نمی‌بینند.

رئیس امان در نشست هرتزلیا اعلام کرده بود که گمانه زنی‌ها در خصوص وقوع یک درگیری و تنش بزرگ در منطقه در سایه اعطای چراغ سبز از سوی بشار اسد رئیس جمهور سوریه به پهپاد‌ها برای استفاده از حریم هوایی سوریه، افزایش یافته است.

وی گفته بود: استفاده از خشونت در منطقه شمالی چه از سوی لبنان و چه از سوی سوریه، ممکن است به تنش و درگیری گسترده میان تل‌آویو و حزب الله منجر شود.

این در حالیست که گزارش‌های منتشر شده از سوی محافل رژیم صهیونیستی عکس این مسأله را نشان می‌دهد به طوری که روزنامه عبری زبان «ماکور ریشون» چندی قبل از نگرانی و هراس تل‌آویو نسبت به افزایش قدرت نظامی ایران و حزب الله در مقابل کاهش قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی خبر داده بود.

همچنین به تازگی، رسانه‌های عبری اذعان کرده‌اند که مقاومت اسلامی لبنان «حزب‌الله» دارای نیروی زمینی قدرتمندی است که احتمالاً برای اشغال «الجلیل» در حال آموزش هستند.

«یونی بن مناخیم» تحلیلگر سیاسی و روزنامه‌نگار صهیونیست نیز در سخنانی گفت: حزب الله علاوه بر زرادخانه عظیم موشکی، نیروی زمینی قدرتمندی در اختیار دارد که برای اشغال «الجلیل» آموزش می‌بینند و این نیروی زمینی «یگان رضوان» نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: «یگان رضوان» شامل حدود ۱۱ گردان است که برای اشغال مراکز نظامی و شهرک‌های اسرائیل و ربودن شهرک‌نشینان و نظامیان برنامه‌ریزی می‌کنند.

این تحلیلگر صهیونیست همچنین گفت که حزب الله اخیراً مرز‌های لبنان با فلسطین اشغالی را با مستقر کردن اعضای «یگان رضوان» تقویت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار