آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۹۷۱
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی:

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در اثر عدم توانایی دستگاه حاکمیتی خود با نقص جدی در کادر پزشکی و بیمارستانی دست و پنجه نرم می‌کند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه المیادین، گزارش جدید سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) از نقص جدی رژیم صهیونیستی در موضوع کادر پزشکی و بیمارستانی خبر داده است.

در این گزارش آمده است که در غیاب یک راهکار اساسی از سوی کابینه رژیم صهیونیستی در مقابله با پدیده کاهش شمار اعضای کادر پزشکی و بیمارستانی، شرایط بحرانی در این زمینه (در اراضی اشغالی) ادامه دارد.

در این گزارش افزایش رده سنی کارکنان در بخش پزشکی و بیمارستانی و بازنشستگی آن‌ها به عنوان یکی از عوامل این معضل عنوان شده و آمده است: اسرائیل در شرایط کنونی با مشکل آموزش کادر جدید پزشکی روبروست و با بازنشستگی نیرو‌های قبلی، این معضل تشدید شده است.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در ادامه به ناکارآمدی سیاست‌های حاکمیتی در مقابله با این پدیده اشاره کرده و عنوان کرده است: میانگین شمار پزشکان برای هر هزار نفر در اسرائیل ۱۰ درصد از میانگین کشور‌های پیشرفته کمتر است، همچنین بحران پیری جمعیت میزان تقاضا برای دریافت خدمات پزشکی و بیمارستانی را افزایش داده، امری که مقامات اسرائیلی چاره‌ای برای آن نیاندیشیده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار