به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی در نشست مشترک با دکتر جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که با هدف برنامه ریزی و نظارت بر اجرای برنامه پزشکی خانواده در سالن اجتماعات دانشکاه برگزار شد، گفت: پزشکی خانواده برنامهای است که وزارت بهداشت با مشارکت همه معاونتها درگیر آن هستند. این برنامه از اهداف مهم قرارگاه پزشکی خانواده در وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ به منظور افزایش دسترسی مردم به نظام سلامت و کاهش پرداختی از جیب مردم است.
وی افزود: در واقع هدف اصلی ما در این فاز اطلاع رسانی دقیق به خانوادهها و رساندن این پیام به شهروندان است که با استفاده از برنامه جدید پزشکی خانواده و نظام ارجاع میتوانند از مشوقهایی بهرهمند شوند که مهمترین آن دریافت خدمات استاندارد و کاهش پرداخت از جیب حین بستری است.
معاون بهداشت وزیر بهداشت عنوان کرد: در برنامه پزشکی خانواده قطعا افرادی که از این طریق ارجاع داده شوند و به بیمارستانها معرفی شوند، درصد پرداختی شان برای بستری کمتر خواهد بود.
دکتر فرشیدی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف مهم این برنامه برای اجرا در سطح کشور ارتقای سواد سلامت است. اگر جامعه دارای سواد سلامت شود متقاضی دریافت خدماتی خواهد شد که میتواند سلامت بهتر را برای مردم در آینده پیش بینی کند.
گفتنی است در این جلسه که با حضور مسئولان سازمانهای بیمه گر و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، آخرین وضعیت نظام ارجاع و پزشک خانواده در ۷ شهرستان دارای جمعیت ۲۰ هزار نفر استان هرمزگان بررسی شد. در استان هرمزگان ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت، ۶۶ پایگاه سلامت و ۱۷۷ مطب خصوصی در جهت استقرار برنامه پزشکی خانواده همکاری میکنند.
دکتر فرشیدی در سفر به استان هرمزگان از شهر بندرلنگه به عنوان یکی از ۵۹ شهر مجری طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع و همچنین روند اجرای این برنامه در بندرلنگه بازدید کرد.