آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۹۵۱۸

باز کردن در چشمه جوانی با استفاده از نوعی کِرم

بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه ساسکاچوان، یک کرم به طول یک میلی‌متر و ژنوم آن ممکن است کلیدی برای درک چگونگی پیری سلول‌های انسان و حیوان باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ دکتر «هادی تبرایی»، محقق دانشگاه ساسکاچوان و استادش «مایکل وو» به تازگی دو ژن در کرم‌ها کشف کرده اند که می‌تواند باعث کند شدن روند پیری در انسان‌ها شود. به گفته این تیم تحقیقاتی، آن‌ها در مطالعه خود از نوعی کرم به نام C. elegans استفاده کرده اند و پروسه تحقیقات حدود ۳ سال به طول انجامیده است.

طبق یافته‌ها در این پژوهش، اگر این دو ژن خاص در کرم‌ها را غیرفعال کنیم، باعث پیری زودرس در آن‌ها می‌شود و نکته جالب اینجاست که انسان‌ها نیز حامل این دو ژن هستند.

اطلاعات DNA کرم‌ها حدود ۴۰ درصد شبیه به انسان است. بر همین اساس دانشمندان علاقمندند بدانند که چگونه می‌توان در این ژن‌ها تغییرات ایجاد کرد. آن‌ها به دنبال این هستند که با استفاده از ترکیبات دارویی یا ترکیبات طبیعی بر روی فعالیت این ژن‌ها تاثیر بگذارند.

در گام بعدی این تحقیق، دانشمندان در نظر دارند تا تغییرات ژن‌ها را بر روی حیوانات، مخصوصا حیواناتی که به انسان شبیه‌تر هستند (مانند موش)، بررسی کنند.

اگر نتایج آزمایشات نتیجه بخش بود، می‌توان انتظار داشت که بتوان آن را بر روی انسان نیز امتحان کرد و باعث کند شدن روند پیری در انسان‌ها شد.

البته آقای مایکل وو گفته است که تکمیل این تحقیقات و انجام آزمایش بر روی حیوانات تقریبا ۱۰ سال طول می‌کشد و به مطالعه بیشتری نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار