آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۷۰۱

شهادت جوان فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به نابلس

یورش نظامیان صهیونیست به منزل یک شهروند فلسطینی در اردوگاه بلاطه واقع در شرق نابلس به شهادت یک جوان فلسطینی منجر شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که نظامیان صهیونیست با یورش به منزل یک شهروند فلسطینی در اردوگاه بلاطه در شرق نابلس، «فارس عبدالمنعم محمد حشاش» (۱۹ ساله) را به شهادت رساندند.

یورش‌های مکرر صهیونیست‌ها به کرانه باختری تاکنون باعث شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان شده است.

طبق گزارش وبگاه «شهاب نیوز»، نیرو‌های ویژه اسرائیلی منزل یک شهروند فلسطینی را محاصره کرده و از جوانی که در آن خانه پناه گرفته بودند، خواستند تا خود را تسلیم کند.

وبگاه خبری «سما» نیز گزارش داد که عبدالمنعم محمد حشاش در حالی که از ناحیه سینه و شکم هدف اصابت گلوله قرار گرفته بود به بیمارستان رفیدیا منتقل شد و در آنجا به شهادت رسید.

هلال احمر فلسطین نیز از زخمی شدن نُه فلسطینی در نتیجه اصابت ترکش به ناحیه سر و زخمی شدن هشت نفر دیگر از جمله یک کودک در نتیجه اصابت گلوله جنگی خبر داد.

در همین ارتباط «سامح شکری» وزیر خارجه مصر روز گذشته در دیدار با «تور ونسلند» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح در غرب آسیا درباره تداوم افزایش روند خشونت، یورش‌های مکرر صهیونیست‌ها به کرانه باختری و شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان در این حوادث، بشدت ابراز نگرانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار