آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۸۶۵
امانی در صحن شورا تذکر داد

انتقاد از شهرداری در نحوه انتخاب مدیران محلات

عضو شورای اسلامی شهر تهران از نحوه انتخاب و جابجایی مدیران محلات و بلاتکلیفی نظام نامه محلات انتقاد کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه شورای ششم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند اندیشمند بزرگ شهید دکتر مصطفی چمران گفت: در ارتباط با تذکری که چند لحظه قبل تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران به شهردار تهران دادند در رابطه با هیئت امنای محلات شهر تهران من نیز می‌خواهم مجددا یادآوری کنم.

وی افزود: به تذکر دلسوزانه و از روی خیرخواهی ما توجهی نشد، با این که مطمئن بودیم اقدامی که در برج میلاد انجام شد نتیجه‌ای جز کاهش سرمایه اجتماعی مدیریت شهری ندارد و به همین دلیل هشدار دادیم، ولی به هشدار و تذکر ما توجهی نشد؛ چند هفته است که می‌گذرد و پاسخی به این تذکر داده نشده و همزمان به سراغ مدیران محلات رفتند و آن طور که به ما گفتند بیش از صد نفر از مدیران محلات شهر تهران را نیز جا‌به‌جا کردند و باز هم تذکر دادیم و هیچ توجهی نشد و کار همچنان ادامه پیدا می‌کند.

امانی تصریح کرد: نمی‌دانم رابطه بین شورا و شهرداری چیست؟ ۹ عضو شورای شهر رسما و کتبا به شهردار تهران تذکر دادند و وقعی به این تذکر گذاشته نشد و یک نفر ما را دعوت نکرد که جلسه بگذارد و توضیح دهد که مبانی این کار چیست؛ وقتی در محلات می‌رویم می‌بینیم یک دو دستگی اجتماعی اتفاق افتاده است، چرا تذکر خیرخواهانه ما نادیده گرفته شد و شنیده نشد؟ شهردار منطقه می‌گوید روحم خبر ندارد و می‌گویند افرادی که به عنوان معتمدین محلات انتخاب شدند و از شهردار تهران حکم گرفتند را نمی‌شناسیم و خبر نداریم؛ کسی که می‌خواهد به محله برود و با مردم کار کند قرار است در محله با چه کسی ارتباط بگیرد و قرار است مستقیم با شهردار تهران حرف بزند یا با شهردار ناحیه و منطقه مشکلات محله را حل و فصل کند؟ مگر می‌شود شهردار محله این را نشناسد و نداند چطور انتخاب شدند؟! چرا سکوت می‌کنیم؟ گفته می‌شود افرادی که برای محله ما انتخاب شدند اصلا ساکن این محله نیستند و محله را نمی‌شناسند.

عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: رابطه ما با شهردار تهران بر اساس فرموده مقام معظم رهبری سه رکن دارد؛ اول هدایت، دوم نظارت و سوم حمایت؛ در گام اولش که هدایت است ماندیم و به حرف شورا گوش نمی‌دهند و به تذکراتمان توجه نمی‌کنند، یک بحث آزاد یا جلسه بگذارند و اگر حرفمان غلط است ما را توجیه کنند تا عذرخواهی کنیم و حرفمان را پس بگیریم، نظام نامه‌ای که شورا تصویب کرده شهردار صددرصد بر خلافش عمل می‌کند؛ قرار است برای یک محله کسانی انتخاب کنیم که برای مردم محله با شهرداری همکاری کنند و زمینه مشارکت اجتماعی مردم را در مأموریت‌های شهرداری فراهم سازند و باید مردم محله این افراد را بشناسند که این اتفاق نیافتاده است.

وی افزود: هم در مورد نحوه انتخاب مدیران محلات و هم در مورد نحوه انتخاب هیئت امنای محلات تذکر کتبی دادیم؛ اما به هر محله‌ای که می‌رویم وقتی مردم که حرف می‌زنند جز این که با آن‌ها همراهی کنیم و بگوییم ببخشید و داریم پیگیری می‌کنیم حرف دیگری نداریم، ولی هیچ اتفاقی نمی‌افتد و همان روال گذشته ادامه پیدا می‌کند، باز هم تذکر می‌دهم و از شهرداری تهران می‌خواهم به سرعت این موضوع را با شورا هماهنگ کند و به همان راهکاری که در نظام‌نامه محلات پیش‌بینی شده بود، برگردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار