آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۳۵۳
کاظمی در گردهمایی مسئولان بسیج فرهنگیان استان ها؛

ضرورت نقش آفرینی بسیج فرهنگیان در گفتمان سازی مسائل نظام تعلیم و تربیت

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: گفتمان‌سازی در مسائل گوناگون، یک وظیفه راهبردی برای بسیج فرهنگیان است و انتظار می‌رود ضمن کنشگری فعال در تبیین مسائل نظام تعلیم و تربیت، بسیج نقشی راهبردی ایفا نماید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با حضور محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گردهمایی مسئولان بسیج فرهنگیان استان‌ها برگزار شد. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در این گردهمایی، گفت: گفتمان‌سازی در مسائل گوناگون، یک وظیفه راهبردی برای بسیج فرهنگیان است و انتظار می‌رود ضمن کنشگری فعال در تبیین مسائل نظام تعلیم و تربیت، بسیج نقشی راهبردی ایفا نماید.

وی در ادامه، تصریح نمود: افت یادگیری و تربیتی دوران کرونا تا سال‌ها اثرات عمیقی در نظام تعلیم و تربیت خواهد داشت که بخشی از این افت یادگیری در طرح تعمیق و تثبیت یادگیری جبران شد، اما کافی نبود و باید با حمایت دولت مردمی و مجلس انقلابی و نیز ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی، طرح‌های بیشتری در این ارتباط اجرا گردد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به نسل z، اظهار داشت: با تجربه‌های گذشته نمی‌توان برای نسل z امروز کار تربیتی انجام داد. در مسئله آموزش باکیفیت، توانمندسازی نیروی انسانی از جمله برای معلمان، مدیران و سایر عوامل مدرسه اهمیت جدی دارد.

وی در ارتباط با رویکرد تربیتی در کلاس درس، گفت: کار تربیتی صرفا بر عهده معاون یا مربی پرورشی نیست بلکه معلم در کلاس درس باید فعالیتی مطلوب و مناسب در ارتباط با امور تربیتی داشته باشد، چراکه بیشتر اوقات حضور دانش آموز، در کلاس درس و با معلم می‌گذرد.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش در پایان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، افزود: توجه به مهارت آموزی که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده از برنامه‌های مهم و راهبردی است که با تمرکز و جدیت کامل در معاونت آموزش متوسطه پیگیری می‌شود. باید در نظر داشت که آموزش مهارت را به عنوان یک فرصت و موقعیت یادگیری برای کار تربیتی می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار