رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: راه اندازی مراکز تحقیقاتی نیاز اصلی توسعه پژوهش های دانشگاهی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری ديروز در اختتامیه یازدهمین نمایشگاه پژوهش در هرمزگان اظهار داشت: کشورهای صاحب علم و ثروت در کنار دانشگاهای خود مراکز تحقیقاتی نیز ایجاد کرده اند؛ بنابراین بدون داشتن دانش مراکز فعال تحقیقاتی پژوهش به وجود نمی آید.
وی افزود: در راستای سیاست گذاری های وزارت بهداشت تا پنج سال آینده و بر اساس استاندارد کشوری دانشگاه های علوم پزشکی موظفند هشت مرکز تحقیقاتی و پژوهشی را در کنار دانشگاه های خود فعال كنند که خوشبختانه در استان هرمزگان این پتانسیل هم اکنون مهیا است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: فرهنگ پژوهش در این استان در حال ارتقاء می باشد و مهم ترین وظایف دانشگاه ها در این راستا داشتن بخش آموزش قوی و ارتقای سطح آموزشی است.
شکاری در ادامه کسب عنوان رتبه برتر کمیته تحقیقاتی دانشجویی در جشنواره رازی را یکی از این افتخارات مهم برای دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان دانست و بیان داشت: کسب مجوز رشته های تخصصی دکترای پژوهش برای استان در راستای اهداف و سیاستگذاری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی دیگر از توانمندی های این دانشگاه در ارتقاء پژوهش با رویکرد تقویت نظام سلامت است.
وي با تاکید بر راه اندازی واحد ثبت اختراع برای ایجاد نیازهای اصلی استان، تفاهم نامه علمی با 10 دانشگاه و مرکز علمی و تحقیقاتی در استان را بخش دیگری از فعالیت های این دانشگاه در راستای توسعه امر پژوهش برشمرد.
شكاري عدم آشنایی کافی و مهارت لازم در پژوهشگران و محققان جوان را باعث خستگی پژوهشگر در پیمودن ادامه مسیر توسعه پژوهش و تحقیقات خود دانست و تصریح کرد: در راستاي توسعه زیر ساخت های پژهشی در استان در مرحله نخست باید توسعه مهارت افزایی در نیروی انسانی افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان راه اندازی آزمایشگاه ها و مراکز رشد و توسعه کمی و کیفی آنها و افزایش طرح های تحقیقاتی و سرانه پژوهش را از ضروریات ارتقاي پژوهش در این استان عنوان کرد./انتهای پیام/