آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۳۷۰۵

چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند

مجموعه مستند «خوراک‌های ایرانی» از امروز روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه مستند «خوراک‌های ایرانی» در ۲۸ قسمت تهیه شده و از زاویه‌ای متفاوت به فرهنگ و هویت ایرانی نگاه کرده است.

تهیه و کارگردانی این مجموعه مستند را عبدالرحیم صاحب الفصول بر عهده دارد و تحقیق و پژوهش آن بر عهده سمیه صفری بوده است

این مجموعه مستند برگرفته از علم گاسترومی (علم و فرهنگ تهیه، تولید و مصرف غذا) است و در آن تلاش شده در گردشگری و صنعت توریسم تمرکز را از روی یک منطقه برداشته و با بیانی تصویری، گردشگر را به واسطه خوراک‌های ایرانی به تمامی مناطق هدایت کند.

در «خوراک‌های ایرانی» ظرفیت هر منطقه با معرفی اقامتگاهها، بستر فرهنگی هر منطقه، آداب و رسوم، مناطق دیدنی و از همه مهمتر خوراک‌های محلی، اطلاعاتی کمتر شنیده شده به گردشگران هدیه می‌شود.

این مجموعه مستند از امروز شنبه ۱۰ تیر روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود و شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۸:۴۰ در جدول پخش این شبکه قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار