کد خبر:۱۰۸۶۴۰۳
در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد؛

رویداد حجاب و عفاف یُمنا

رویداد حجاب و عفاف یُمنا پس از ۳ روز برگزاری در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و استقبال پرشور شهروندان تهرانی به کار خود پایان داد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، همزمان با ۲۱ تیر ماه روز عفاف و حجاب و به منظور ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و حمایت از تولید و عرضه کنندگان این حوزه، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اقدام به برگزاری رویداد بزرگ سبک حجاب برتر با عنوان یُمنا در سالن نمایشگاهی قصر شیرین کرد.

بنا براین گزارش، این رویداد با مشارکت موسسه بُشرا و با حضور ۱۵۰ غرفه به مدت ۳ روز از ساعت ۱۲ الی ۲۲ برگزار و شامل عرضه چادر، مانتو، روسری، شال، کیف و ملزومات حجاب و عفاف میزبان شهروندان بود که با استقبال گرم و پرشور علاقمندان روبرو شد.

در کنار این نمایشگاه برگزاری کارگاه آموزشی تولید ملزومات حجاب و عفاف در سالن هویزه، اجرای برنامه‌های تئاتر خیابانی با موضوع خانواده، اجرای ویژه برنامه برای کودکان با اجرای خانم گلی باقلوا زاده از مجریان کودک صدا و سیما، اجرای نور افشانی و ... از جمله برنامه‌هایی بود که با استقبال گرم مخاطبان روبرو شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار