آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۱۰۰
فتاح در کرمانشاه اعلام کرد

واگذاری ۱۴هزارمین واحد مسکونی به خانواده‌های پرمعلول با حمایت بنیاد مستضعفان

رئیس بنیاد مستضعفان در مراسمی در کرمانشاه، از واگذاری ۱۴هزارمین واحد مسکونی به خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر با مشارکت این بنیاد خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح در آیین واگذاری ۱۴هزارمین واحد مسکونى خانواده‌های پرمعلول در سراسر کشور که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: امروز در شهر کرمانشاه ۱۴هزارمین مسکن خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر که با مشارکت بنیاد مستضعفان، بهزیستی، خیرین و بنیاد مسکن احداث شده، به این عزیزان تحویل شد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۴ هزار واحد مسکونی دیگر برای خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر در سراسر کشور درحال احداث است، افزود: ما به سمتی حرکت می‌کنیم که هیچ خانواده دارای ۲ معلولی در کشور بدون خانه نباشد.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: ساخت واحد مسکونی برای معلولان و خانواده‌های این عزیزان دارای ضوابط فنی و مهندسی خاصی است و این واحد‌ها برای سکونت این عزیزان مناسب‌سازی شده است.

به گزارش بنیاد مستضعفان، این بنیاد برای احداث این واحد‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان کمک نقدی بلاعوض تخصیص داده بود و ۴۷ درصد این واحد‌ها در مناطق روستایی و ۵۳ درصد در مناطق شهری ۳۱ استان کشور احداث شده‌اند.

فتاح در ادامه با اشاره به افتتاح و تحویل ۱۰ هزار واحد مسکونی دیگر در روز آینده به خانواده‌های محروم فاقد پوشش حمایتی گفت: این ۱۰ هزار واحد مسکونی در قالب تفاهم‌نامه ۲۰ هزار واحدی بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شده و خانواده‌های محرومی را که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند هدف خود قرار داده است.

وی اضافه کرد: صبح فردا طی مراسمی در شهر مریوان استان کردستان واگذاری این ۱۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور اعلام می‌شود و ان شاءالله تا پایان سال، ۷ هزار واحد دیگر آن نیز تکمیل و به این خانواده‌ها تحویل می‌شود.

فتاح خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان برای احداث این واحد‌های مسکونی علاوه بر کمک بلاعوض ۱۲۰۰ میلیارد تومانی، تمام سیمان و میلگرد مورد نیاز این واحد‌ها را نیز تامین کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار