به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، در جریان سیوهفتمین رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی که با حمایت صندوق نوآوری و به درخواست سازمان اتکا برگزار شد، از نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان این حوزه که در حاشیه این رویداد برگزار شده بود بازدید کرد.
رییس صندوق نوآوری پس از این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: شرکتهای دانشبنیان هر چقدر هم که به تکنولوژی بالا دست یابند، تا زمانی که بازار پیدا نکنند، نمیتوانند کار خود را توسعه دهند. صندوق نوآوری، سلسله رویدادهای تبادل فناوری را جهت بهمرسانی شرکتهای دانشبنیان با بازار برگزار میکند.
وی افزود: رویداد تبادل فناوری در صنایع مختلف تاکنون در ۳۷ نوبت برگزار شده است. در رویداد امروز نیز سازمان اتکا نیازهای فناورانه خود را اعلام کرد و صندوق نوآوری هم با انتشار فراخوان از شرکتهای دانشبنیان فعال در صنایع غذایی که توان ارائه راه حل در مورد نیازهای سازمان اتکا را داشتند دعوت کرد تا به ارائه دستاوردهای خود در این زمینه بپردازند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: تا پیش از پایان رویداد امروز، چندین توافقنامه فروش فناوری میان شرکتهای زیرمجموعه سازمان اتکا و شرکتهای دانشبنیان منعقد شده است. پیشبینی ما این است که بخش عمدهای از این تفاهمنامهها منجر به قرارداد شود، چرا که طرفین تنها در حال مذاکره درباره جزئیات کار هستند.
خیاطیان در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به یکی از خبرنگاران که درباره افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی سوال کرد، گفت: خوشبختانه در قانون بودجه ۱۴۰۲ منابع خوبی برای صندوق نوآوری پیشبینی شده است، اما حصول این منابع وابسته به برخی درآمدهایی است که باید محقق شوند.
وی توضیح داد: محل این درآمدها مربوط به عوارض گمرکی است که آییننامه آن در دولت تصویب شده و به زودی اجرایی خواهد شد. به محض وصول این درآمد، سرمایه صندوق نوآوری نیز افزایش مییابد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه این صندوق در راستای تحقق شعار سال اعلام کرد: امسال متناسب با شعار سال (مهار تورم، رشد تولید) بسته رشد تولید را برای شرکتهای دانشبنیان طراحی کردیم. شبکه بانکی نیز استقبال خوبی از این بسته کرده و اکنون با چهار بانک برای عملیاتی کردن این بسته به تفاهم رسیدهایم. در این مسیر در همکاری با این چهار بانک، مبلغ ۱۰ همت صرف رشد تولید دانشبنیان در کشور خواهد شد.
خیاطیان خاطرنشان کرد: قرار است شرکتهای دانشبنیانی که در هسته رشد تولید قرار میگیرند و از این ظرفیت برخوردارند که امسال رشد تولید داشته باشند، با معرفی صندوق نوآوری از ظرفیتی که در شبکه بانکی پیشبینیشده است، استفاده کنند.