به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نشست دانشجویی طرح حامیم۲ ویژه دختران دانشجو، با حضور حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در روز یکشنبه، ۱۵ مردادماه در مشهدالرضا برگزار شد.
حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با جایگاه مهم زنان در جامعه از دیدگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهار کرد: از دیدگاه امام خمینی(ره) زن مربی اصلی انسان است؛ درواقع مسئولیت مهم انسانسازی در تمامی ابعاد روحی و جسمی، از جانب خداوند به زن واگذار شده است و این به سبب ویژگیهای منحصر به فرد او است. اصل پیروزیهای ملت ایران در انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس نیز حاصل تلاش زنان است.
وی افزود: عهدهداری مسئولیت انسانسازی توسط زنان، سی سال اینده یک جامعه را رقم میزند. در این مسیر زنان علاوه بر رشد و شکوفایی فردی، در تمامی موفقیتهای مادی و معنوی همسر و فرزندان خود نیز سهیم هستند. در واقع اصل موفقیتها مادی و معنوی یک جامعه حاصل تلاش زنان است.
نقش زنان در پیشرفت جامعه از مردان به مراتب بیشتر است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این پرسش که چرا در تهاجمات فرهنگی غالب سرمایهگذاری روی جامعه زنان صورت میگیرد؟ مطرح کرد: وقتی زنان یک جامعه تحت تاثیر انواع تهاجمات فرهنگی درگیر انحرافات اخلاقی میشوند، بنیاد خانواده نیز از هم گسیخته خواهد شد؛ چراکه به تعبیری زن ستون خیمه خانواده است و اگر این ستون شکسته شود خانواده نیز به دنبال آن متلاشی میشود.
او تشریح کرد: جایگاه زن در جامعه نسبت به مرد نیز از ارزش بالاتری برخوردار است؛ چون زنان علاوه بر فعالیتهای اجتماعی خود که در نهایت به رشد فردی آنها میانجامد، در حال تربیت انسان و انسانسازی نیز هستند و فرمان پیشرفت یک جامعه به دست آنها حرکت میکند.
حضور زنان در جامعه پس از انقلاب، بهطور چشمگیری افزایش یافت
حسن رحیمپور ازغدی با بیان اینکه حضور زنان در جامعه پس از پیروزی انقلاب به مراتب پررنگتر شد، تصریح کرد: جایگاه زنان پس از پیروزی انقلاب در ایران نه تنها تضعیف نشد بلکه با سرعت بینظیری ارتقا یافت. تخصیص ۴۰ درصد از جامعه پزشکان متخصص به بانوان پس از انقلاب از نمونههایی برای اثبات ارتقایافتگی جایگاه زنان در جامعه است. علاوه بر این طبق آمار رسمی جهانی، سرعت رشد کمی و کیفی زنان در عرصههای مختلف بعد از انقلاب در ایران به مراتب افزایش یافت.
وی ضمن تاکید بر اینکه برهنهسازی زنان پای انحرافات اخلاقی بزرگتر را به غرب باز کرد، بیان کرد: انحرافات غرب تنها به برهنهسازی زنان متوقف نشد؛ بلکه پس از برهنهسازی زنان انحرافات دیگری مانند ارتباط با همجنس، ارتباط با کودکان، روابط جنسی با حیوانات، ازدواج با ابزار و اشیا و سرانجام ازدواج با خود مطرح شد.
حجاب، محیطی سالم برای فعالیت زنان به وجود میآورد
او عنوان کرد: فعالیت زنان در جامعه باید به گونهای باشد که به کانون گرم خانواده آسیبی نرسد. حجاب نیز در اسلام به این دلیل واجب شد که زن حق فعالیت اجتماعی در جامعه را بدون متضرر شدن خانواده داشته باشد.
رحیم پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: زن، با حجاب، از امکان حضور در جامعه برخوردار است بدون اینکه متحمل نگاه کالاگونه افراد سودجو به خود شود و حضور او در جامعه مشروط به برهنگی باشد. درواقع حجاب، پاسخ منفی به نگاه ابزارگونه به زن است و برای او بزرگترین پیروزی به شمار میآید.