آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۸۲۹۷
دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق:

حمله به فرودگاه «عربت» در سلیمانیه نقض حاکمیت عراق است

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق به حمله صورت گرفته علیه فرودگاه استان سلیمانیه عراق و کشته و زخمی شدن چند تن در جریان این حمله واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المعلومه، «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق تاکید کرد که محافظت از حاکمیت عراق جزو اصول ثابتی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و زیرپا گذاشت.

وی در ادامه افزود: در خصوص این اصول ثابت نمی‌توان حتی تعارف از خود نشان داد؛ بنابراین معتقدیم که آنچه که در فرودگاه عربت در استان سلیمانیه عراق رخ داده نقض آشکار حاکمیت عراق به شمار می‌رود.

الخزعلی تصریح کرد: دولت عراق و تمام جریان‌های سیاسی باید متحد و یکپارچه در کنار هم برای توقف این تجاوزات پی در پی تلاش کنند.

وی برای قربانیان این حمله رحمت الهی و برای مجروحان آن شفای عاجل از خداوند مسألت کرد.

سرلشگر «یحیی رسول» سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: روز دوشنبه یک پهپاد نظامی از مرز ترکیه وارد حریم هوایی عراق شد و فرودگاه عربت در استان سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق را بمباران کرد که در اثر آن سه نفر از نیرو‌های سرویس ضدتروریسم عراق کشته و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

وی تاکید کرد: این حمله نقض حاکمیت ملی، امنیت و تمامیت ارضی عراق و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه و جهان و همچنین نقض مفاد حقوق بین‌الملل و اصول و اهداف منشور سازمان ملل متحد است. این حملات مکرر مغایر با اصل روابط حسن همجواری بین کشور‌ها و تهدیدی برای تضعیف تلاش‌های عراق جهت ایجاد روابط خوب و متوازن سیاسی، اقتصادی و امنیتی با همسایگان خود است.

فرودگاه عربت در استان سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق قرار دارد. نیرو‌های ائتلاف بین المللی چند ماه پیش آن را بازسازی کردند و به محل تمرین نیرو‌های وابسته به اتحادیه میهنی کردستان تبدیل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار