آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۹۴۶۰

برگزاری نشست دوم نمایندگان جمهوری آذربایجان و ارامنه قره‌باغ

نشست دوم نمایندگان جمعیت ارمنی منطقه قره‌باغ کوهستانی با نمایندگان جمهوری آذربایجان بعد از آتش‌بس در این منطقه در حال برگزاری است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نشست دیگری بین نمایندگان جمعیت ارمنی منطقه قره‌باغ کوهستانی با نمایندگان جمهوری آذربایجان در «خوجالی» آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری «ترند»، در این نشست «رامین ممدوف» مسؤول تماس‌ها با ساکنان ارمنستانی منطقه قره‌باغ، جمهوری آذربایجان را نمایندگی می‌کند.

نشست اول بین دو طرف بعد از اعلام آتش‌بس، ۲۱ سپتامبر (۳۰ شهرویور) برگزار و در آن مقرر شد این گفتگو‌ها ادامه یابد.

ارامنه قره‌باغ کوهستانی، قلمرویی که جامعه بین‌الملل به عنوان بخشی از جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسند، اما از زمان فروپاشی جماهیر شوروی از کنترل باکو خارج شده بود، مجبور شدند در تاریخ ۲۰ سپتامبر (۲۹ شهریور ماه) یک روز پس از عملیات نظامی برق‌آسای ارتش جمهوری آذربایجان در این منطقه، آتش‌بس اعلام کنند.

دولت جمهوری آذربایجان بعد از دور اول مذاکرات صلح اعلام کرد مذاکرات با هیأت ارامنه قره‌باغ در فضای مثبت انجام شد و در این مذاکرات درباره ادغام مجدد ارامنه این منطقه و بازسازی زیرساخت‌ها گفتگو شد. در طرف دیگر، نماینده ارامنه قره‌باغ گفت در دیدار در شهر «یولاخ» توافق نهایی حاصل نشد و باید بر سر جزئیات توافق شود.

«حکمت حاجی‌اف» مشاور سیاست خارجی «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان از تشکیل کارگروهی ویژه برای بررسی جنبه‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی جذب قره‌باغ کوهستانی و ده‌ها هزار ارامنه به جمهوری آذربایجان پس از ۳۰ سال استقلال خودخوانده این منطقه خبر داده است.

علی‌رغم اظهارات مقام‌های جمهوری آذربایجان درباره احترام به حقوق ارامنه قره‌باغ کوهستانی، نگرانی‌های زیادی وجود دارد که ده‌ها هزار غیرنظامی منطقه قره‌باغ مجبور به فرار از خانه‌هایشان شوند و مقام‌های محلی درباره «پاکسازی قومی» در این منطقه هشدار داده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار