آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۰۲۷

یکی از محور‌های اصلی جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان را قانون مداری قرار دهید

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری با بیان اهمیت موضوع قانون در سلامت، اظهار داشت: یکی از محور‌های اصلی جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان را قانون مداری قرار دهید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عسکر جلالیان، نیز در این نشست، با تمجید از مجموعه وزارت علوم و درایت وزیر برای این باور که دانشجویان را بخشی از خانواده می‌دانند، گفت: از وزیر محترم علوم، رئیس این سازمان، دکتر نعیمی و دیگران برای عنوان شعار این جشنواره که می‌گوید " ما یک خانواده‌ایم و هم‌سرنوشتیم" سپاسگزاریم. این شعار به نوعی شعار جهانی حقوقی‌هایی‌ست که نگران سرنوشت بشر هستند.


وی، افزود: در حقوق به ویژه حقوق بین‌الملل ایجاد هم‌زیستی مسالمت‌آمیز هدف بود، بعد از آن در حقوق بین‌الملل کلاسیک حرف از همکاری می‌زند، اما در حقوق بین‌الملل نوین می‌گوید باید با هم تعامل مبتنی بر مسئولیت داشته باشیم؛ یعنی از هم‌زیستی و همکاری فراتر می‌رود.


وی ادامه داد: این که ملت‌ها و دولت‌ها باید با هم هم‌زیستی مسالمت‌آمیز توام با همکاری و تعامل و مسئولیت‌پذیری داشته باشند برگرفته از تعالیم اسلام است.


معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، تصریح کرد: این نگاه مسئولیت پذیری با نگاه علمی، سیاسی که در اندیشه اداره امور است و البته نگاه ارزشی قابل استناد است.


وی، افزود: هر یک از ما نسبت به هم مسئولیم و این نگاه که مسائل اطراف ما به ما یا دیگری مربوط نیست، با تعالیم اسلام هم‌خوانی ندارد.


معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری با اشاره به این که ما باید یک خانواده باشیم تا بتوانیم به یکدیگر کمک کنیم، اظهار داشت: ما باید حس مسئولیت پذیری را تقویت کنیم تا شالوده هر برنامه‌ای که در این مسیر طراحی می‌شود بر پایه مسئولیت‌پذیری باشد.


وی با بیان این نکته که تحقق وجوه مختلف سلامت بر مبنای دانش و آگاهی‌ست، اذعان داشت: برای پایدار کردن سلامت با هر نگاهی باید دانش‌مدار و بر پایه فرآیند علمی باشد.


وی، گفت: همه آن چه از آن تحت عنوان سلامت یاد می‌شود لینک دیگری دارد و آن قانون است. یعنی تمام مواردی که مسئولیت پایه آن و دانش، تخصص و علم روز ابزار آن است، اگر بر اساس قانون شکل نگیرد نمی‌توان از آن به آن‌چه مد نظر است دست پیدا کرد.


جلالیان، گفت: قانون باید مراعات شود و جرم و مجازات هر دو باید قانونی باشد وهیچ جرم و تخلفی نباید بدون جریمه بماند.


وی، ادامه داد: یکی از شاهراه‌های اصلی تامین سلامت و تضمین سلامت عمل به قانون است. هر قدر از قانون، آئین‌نامه و مقرارت تخطی کنیم یا فاصله بگیریم به همان اندازه سلامت خودمان آسیب می‌زنیم.


معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع قانون، پیشنهاد می‌شود تا یکی از محور‌های اصلی طراحی شما در این جشنواره قانون مداری و احساس مسئولیت در چارچوب قانون مخصوصا در حوزه فراملی باشد.


وی، افزود: یکی از مسئولیت‌های ما انتقال مجرمین و تبادل زندانیان است. درصد بالای گرفتاری ما در این خصوص این است که شهروند ما یا حقوق داخلی آن کشور را نمی‌داند یا رعایت نمی‌کند که باعث چانه‌زنی دیپلماتیک می‌شود، بنابراین عدم عمل به قانون و بی‌توجهی نسبت به آن باعث آسیب به سلامت فرد و اطرافیانش ‌می‌شود.


وی، خاطر نشان کرد: بر اساس اصل ۱۶۰ قانون اساسی، وزارت دادگستری رابط قوه قضائیه، دولت و مجلس و بالعکس است؛ لذا آماده همکاری با سازمان امور دانشجویان هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار