اعتراضات مردم اردن ادامه دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۵۲

اعتراضات مردم اردن ادامه دارد

هزاران نفر از شهروندان اردنی دیروز بعد از اقامه نماز جمعه در شهر امان و دیگر شهرهای این کشور در اعتراض به گرانی و سیاست‌های اقتصادی دولت سمیر الرفاعی تظاهرات کردند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، با وجود اقدامات صورت گرفته از سوی دولت اردن برای کاهش قیمت ها، اعتراض مخالفان اردنی به افزایش قیمت ها که در پی انقلاب تونس شدت گرفته است، همچنان ادامه دارد.
 
دولت اردن در یک اقدام ضربتی برای آرام کردن مردم این کشور، حقوق کارگران و کارمندان و نظامیان اعم از شاغل و بازنشسته را افزایش داد.
 
هزاران نفر از شهروندان اردنی دیروز بعد از اقامه نماز جمعه در شهر امان و دیگر شهرهای این کشور در اعتراض به گرانی و سیاست های اقتصادی دولت سمیر الرفاعی تظاهرات کردند.
 
به گزارش امروز پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، تظاهرات کنندگان اردنی خواستار کناره گیری دولت سمیر الرفاعی، نخست وزیر اردن شدند.
 
تظاهرات کنندگان در این تجمع اعتراض آميز که بنا به دعوت جنبش اسلامی و اتحادیه های کارگری و احزاب چپ گرا برگزار شد، تاکید کردند: مادامی که نخست وزیر استعفا ندهد، از تظاهرات اعتراض آمیز علیه افزایش قیمت ها و تورم دست نخواهند کشید.
 
معترضان همچنین خواستار استعفای نخست وزیر، لغو روند انتصابی تعیین این مقام و فراهم شدن امکان انتخاب نخست وزیر از سوی احزاب شدند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار