به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در مورد عملیات اخیر طوفان الاقصی و جنبههای مختلف بعد از این عملیات، نوشت: اسراییل اکنون همه تمرکز خود را بر تضمین خاموش ماندن سایر جبههها قرار داده تا بتواند با خیال آسوده در غزه جنایت کند. امریکا را هم به این دلیل وارد بازی کرده است.
امریکاییها دل خوشی از نتانیاهو ندارند و تیم بایدن سخت امید بسته که پس از این جنگ از شر او خلاص خواهد شد، اما از بیم آنکه یک درگیری منطقهای وسیع رخ بدهد، فعلا در تلاش است با روشهای مختلف، بقیه بازیگران را غیرفعال نگهدارد.
اگر مسئله، جلوگیری از توسعه دامنه جنگ باشد، تنها راه برای امریکا، متوقف کردن اسراییل در همین نقطه و همین زمان است والا اگر جنایت در غزه تداوم پیدا کند یا اسراییل وارد غزه شود، زنجیرهای از رویدادها شکل خواهد گرفت که هیچ کس نمیتواند ابعاد آن را کنترل کند.
اگر شدت جنایت کنترل نشود، خاموش ماندن بقیه بی معناست، چون این امر به معنای تثبیت معادلهای است که دامن همه را خواهد گرفت. دولت نتانیاهو در یک سال گذشته نشان داده صاحب یک رکورد بی سابقه در وحشی گری است و آنچه حماس قهرمانانه انجام داد نیز چیزی جز واکنش به این وحشی گری نبود.
امریکا اکنون یا اسراییل را مهار میکند یا مقاومت آن را مهار خواهد کرد. امریکاییها خود به خوبی میدانند - و ما هم میدانیم- که اگر جبهههای دیگر گشوده شود امریکا نه میخواهد و نه میتواند مداخله موثری بکند و نه حتی اگر مداخله کند چیزی به توان رزمی اسراییل خواهد افزود.
پایان کار صهیونیسم رادیکال فراررسیده. نتانیاهو نماد دیوانگانی است که تصور میکردند میتوانند ترسها و ضعفهای خود را زیر نقاب جنایت و خشونت پنهان کنند. مردان محمد ضیف اکنون آن نقاب را کنار زده اند و آب رفته به جو برنخواهد گشت.
وقتی امریکا و اسراییل چنین آشکارا ترس خود از فعال شدن همزمان چند جبهه را فریاد میزنند، نباید انتظار داشته باشند دیگران چنین فریاد بلندی را نشنوند. جهان یک انتخاب دارد و آن این است که خود را از شر نتانیاهو و تیم او خلاص کند. بقیه گزینهها انتخابی نیست!