به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان به همراه جمعی از مسئولان از مجتمع گندلهسازی استان بازدید کرد و در جریان فعالیتهای این مجتمع قرار گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در این بازدید در جمع مدیران و کارگران این مجموعه با ذکر این نکته که بخش خصوصی همواره پشتوانه قوی ندارد، گفت: یکی از دلایلی که همواره سعی دارم در مجموعههای خصوص صنعتی حضور داشته باشم برای ایجاد همدلی و وفاق میان مجموعههای فعال دولتی و خصوصی در این زمینه بوده تا حداقل چالشی از سوی استان برای فعالان صنعتی و خصوصی ایجاد نشود.
وی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیتهای دریایی هرمزگان، ابراز کرد: مادکوش به سمت ایجاد زیرساختهای اقتصاد دریاپایه در استان هرمزگان گام برمیدارد که با توجه یه این نکته که تعداد زیادی از استانها هم در شمال و هم در جنوب کشور با دریا ارتباط دارد، باید این نوع نگاه در سطح سیاستگذاری ملی گسترش پیدا کند.
عبادیزاده، ضمن تاکید بر جلب مشارکتدهی مردم در روند توسعه، مطرح کرد: اقتصاد کشور ایران دارای سه بخش خصوصی، دولتی و تعاونی است؛ اما هنوز موفق به تقویت نقش مشارکت مردمی در عرصه اقتصاد نبودهایم که حضور مردم و سرمایهگذاران به عنوان سهامداران مادکوش میتوان این مهم را تقویت کند.
وی، ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، عنوان کرد: در حال حاضر شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی از ظرفیتهای علمی صنایع آگاه نیستند و صنایع نیز به ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان آشنایی ندارند و این مهم باعث بروز چالشهایی شده است که باید برطرف شود.
نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان، ضمن تاکید بر تقویت ارتباط صنایع با شرکتهای دانشبنیان ابراز کرد: سعی شود از شرکتهای دانشبنیان حمایت شود تا بتوانند در آینده شرکتهای صنعتی نیاز خود را از طریق همین شرکتهای دانشبنیان تامین کنند.
تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز بیان کرد: از ۵۵ میلیون تن هدف گذاری فولاد، ۱۰ میلیون تن آن مختص استان هرمزگان است که با پتانسیلهای موجود در استان هرمزگان و تعریف شهر فولاد نوین به بیش از هدف گذاری تعیین شده خواهیم رسید.
خلیل قاسمی یکی از ظرفیتهای استان هرمزگان را وجود معادن سنگ آهن با ذخایر قطعی ۱۲۰ میلیون تن و وجود ذخایر زمین شناسی با حجم ۸۰۰ میلیون تن اعلام کرد.
وی تصریح کرد: در استان هرمزگان در سالهای اخیر به تکمیل زنجیره نگاه ویژهای داشتهایم به نحوی که اکنون شرکتهای فولادی مستقر در استان هرمزگان با ورود به معادن سنگ آهن از ابتدای استخراج تا انتهای چرخه تولیدی را دنبال میکنند.
قاسمی دو هدف رسیدن به ۱۰ میلیون تن فولاد و تکمیل زنجیرههای تولید با کمک معادنی که اکتشاف شده است را مهمترین اهداف سازمانی برشمرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ضمن اشاره به حمایت از بخشهای خصوصی در پایان گفت: شرکت گندلهسازی مادکوش به عنوان بخش خصوصی نیازمند حمایت بیشتری است چرا که واحدهای بزرگتر که یکی از کارخانههای آنها در استان مستقرند به نحوی توسط مجموعه خود تحت حمایتند.