به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حسن خانجانی موقر در جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه تاکید کرد: برخورد با برداشت کنندگان غیرمجاز سیلیس و ساماندهی برداشت، ضروری است و اداره صمت و منابع طبیعی باید راهکارهایی مناسب برای حل مشکلات منطقه ارائه دهند.
وی ادامه داد: در بازدیدی که ۳۰ شهریور سال جاری از منطقه ارزانفود انجام گرفت شاهد برداشت های بسیار غیرمجاز سیلیس در این منطقه بودیم که می تواند به منابع طبیعی و محیط زیست صدمات جبران ناپذیری وارد کند.
خانجانی موقر عنوان کرد: در صورت تشکیل پرونده برای برداشت کنندگان غیرمجاز سیلیس در هر منطقه ای، با قاطعیت با آن برخورد می کنیم، اما این برخورد زمانی بازدارنده است که همزمان ادارات صمت و منابع طبیعی، راهکاری اصولی برای ساماندهی وضعیت برداشت سیلیس ارایه دهند.
دادستان همدان افزود: کارخانجات سیلیس کوبی مستقر در بخش جوکار باید به طور مرتب از سوی صمت و فراجا مورد بازرسی و نظارت قرار گیرند و در صورت خرید سیلیس های غیرمجاز با آن ها برخورد جدی شود.
خانجانی موقر تصریح کرد: ضمن آن که به ضابطین قضایی هم ابلاغ شده با مشاهده هرگونه وسیله نقلیه حامل سیلیس، بلافاصله آن را توقیف کرده و در صورت نداشتن مجوز حمل این ماده معدنی، خودرو توقیف و صورتجلسه آن به مراجع قضایی برای برخورد قانونی با متخلف ارسال شود.
وی در ادامه گفت: بسیاری از مردم از نبود امکانات مناسب در مناطق خیابان ارغوان و کوی فردوس همدان گله مند هستند که مسوولان باید با تفاهم مشکلات را حل کنند و کوتاهی ها را بر گردن دیگر دستگاه نیاندازند.
دادستان همدان اظهار کرد: نبود فضاهای آموزشی، تفریحی، نانوایی، پارکینگ واحدهای مسکونی و خدمات تجاری، نامناسب بودن معابر عمومی و حمل و نقل و نیز نبود روشنایی مناسب از مشکلات این مناطق است.
خانجانی افزود: مسوولان امر به ویژه راه و شهرسازی و شهرداری ظرف ۲۰ روز آینده با برگزاری جلسات مشترک برای صدور پایان کار و تحویل کار به شهرداری برای مناسب سازی معابر و زمینه سازی با هدف ایجاد واحدهای تجاری، اقدامات لازم را سریعتر انجام دهند.