آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۲۳۲

افتتاح ۱۰ پایگاه امدادی جدید در هفته هلال احمر / رشد چشمگیر زیرساخت‌های امدادی و آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد

در آستانه هفته هلال احمر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح ۱۰ پروژه زیرساختی، افزایش درآمد پایدار به بیش از ۱۵ برابر، رشد کم‌سابقه در جذب نیرو‌های امدادی و توسعه پوشش خدمات در مناطق محروم استان خبر داد؛ تحولاتی که به گفته وی، در تاریخ فعالیت جمعیت هلال احمر استان بی‌سابقه است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کاظم فلاحی‌دوست، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از رشد چشمگیر زیرساخت‌های امدادی، آموزشی و اقتصادی جمعیت هلال احمر استان طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: در هفته هلال احمر امسال، ۱۰ پروژه مهم در حوزه امداد و نجات آماده بهره‌برداری است.

فلاحی‌دوست در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته هلال احمر (۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هلال احمر، اعلام کرد: اجلاسیه شهدای جمعیت هلال احمر کشور، روز چهارشنبه در تهران برگزار می‌شود؛ این در حالی است که سال گذشته نیز برای اولین‌بار اجلاسیه استانی در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی و نقش رسانه‌ها در ترویج آموزش‌های عمومی و امدادی، گفت: جمعیت هلال احمر متولی اصلی آموزش‌های عمومی در حوزه پیشگیری از بحران‌هاست و انتظار داریم رسانه‌ها در انعکاس برنامه‌های آموزشی، خصوصاً کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر حوادث، همکاری جدی‌تری داشته باشند.

مدیرعامل هلال احمر استان افزود: طی دو سال گذشته، تعداد پایگاه‌های امدادی از ۸ به ۱۹ پایگاه ثابت و سیار افزایش یافته که شامل احداث، تجهیز و فعال‌سازی پایگاه‌ها در مناطق صعب‌العبور، مرزی و پرتصادف مانند مسیر سپیدار، راک، چنار، پاتاوه، قیصر و مسیر اقلید است.

وی با اشاره به پایگاه بزرگ سپیدار که فردا افتتاح خواهد شد، گفت: این پایگاه در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با ارزشی بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان طی کمتر از شش ماه آماده شده و در منطقه‌ای با دمای منفی ۳۰ درجه، نقش حیاتی در خدمات‌رسانی خواهد داشت.

فلاحی‌دوست یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده را فعال‌سازی طرح‌های مولدسازی دانست و گفت: درآمد سالانه جمعیت هلال احمر استان از محل اجاره املاک از ۱۲۸ میلیون تومان به بیش از دو میلیارد تومان افزایش یافته است. این منابع صرف تجهیز و توسعه زیرساخت‌های امدادی می‌شود و کمکی برای کاهش وابستگی به بودجه‌های دولتی است.

وی از افتتاح ۱۳ واحد تجاری در دهدشت و ۹ واحد دیگر در ستاد هلال احمر یاسوج خبر داد که به درآمد پایدار جمعیت کمک می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد: طی این مدت، تعداد داوطلبان از ۵ هزار به بیش از ۱۳ هزار نفر افزایش یافته و در حوزه جوانان نیز بیش از ۲۰ هزار عضو فعال داریم. در سال جاری، بیش از ۱۵۰ امدادگر ارتقا درجه یافته‌اند.

وی با اشاره به اجرای شیوه‌نامه جذب نیروهای شیفت‌دار گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از امدادگران واجد شرایط در استان جذب شده‌اند که از میان آن‌ها تعدادی نیز بانوان هستند.

وی همچنین از افتتاح دفاتر نمایندگی در مارگون، لنده و پاتاوه خبر داد و گفت: اکنون تمامی شهرستان‌های دارای فرمانداری در استان دارای شعبه فعال هلال احمر هستند و اولویت بعدی راه‌اندازی دفاتر در مناطق دیشموک، چیتاب، لوداب و سایر نقاط دورافتاده است.

فلاحی‌دوست با اشاره به بهره‌برداری از پروژه‌هایی به ارزش بیش از ۸۶ میلیارد تومان در هفته هلال احمر، گفت: امید داریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، خیرین و همراهی رسانه‌ها، خدمات هلال احمر به تمام نقاط استان گسترش یافته و نقش این جمعیت در ارتقای تاب‌آوری اجتماعی، امدادرسانی سریع و آموزش عمومی پررنگ‌تر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار