آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۴۹۰

کاهش شدید تولید کلزا در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل خشکسالی/خسارت ۱۰۰ درصدی مزارع دیم

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخش زیادی از مزارع کلزای به علت کمبود بارندگی خسارت ۱۰۰ درصدی دیده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی احمدی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: سطح زیر کشت کلزا در استان به علت کاهش بارندگی و نبود بارش موثر نسبت به سال گذشته کاهش یافته و حتی بخش زیادی از کلزای دیم استان خسارت ۱۰۰ درصدی دیده‌اند که در این زمینه اکیپ‌های برآورد خسارت صندوق بیمه محصولات کشاورزی در شهرسان‌ها مشغول بررسی میزان دقیق خسارت هستند.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن کلزا از مزارع استان کهگیلویه و بویراحمد تولید شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت کلزا در استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال آبی جاری ۵۶۸ هکتار بوده که از این سطح ۲۵۴ هکتار آبی و ۳۵۶ هکتار دیم هستند که البته مزارع دیم به علت کمبود بارش‌های جوی دچار خسارت شده‌اند.

احمدی اظهار کرد: کشت کلزا در شهرستان‌های کهگیلویه، گچساران و چرام انجام می‌شود که بیشترین سطح کشت مربوط به شهرستان کهگیلویه است.

وی بیان کرد: کلزای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد برای تولید روغن خوراکی توسط بخش خصوصی خریداری می‌شود که مسئول جمع آوری و خرید محصولات از کشاورزان سازمان تعاون روستایی استان است و سازمان جهاد کشاورزی به این روند نظارت می‌کند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این استان دو مرکز خرید در شهرستان‌های کهگیلویه و گچساران داریم، ادامه داد: برداشت کلزا در استان کهگیلویه و بویراحمد از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ شروع شده و تاکنون ۱۰۳ تن محصول از کشاورزان خریداری شده است.

احمدی بیان کرد: میزان کلزای تولیدی استان در سال گذشته ۹۱۰ تن بوده است که متاسفانه به دلیل کمبود بارندگی امسال شاهد کاهش این آمار خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار