کد خبر:۱۱۰۳۱۸۹

مراسم وداع با پیکر آتیلا پسیانی آغاز شد/ خداحافظی با آتیلا در پهنه رودکی

دقایقی قبل مراسم وداع با پیکر آتیلا پسیانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در تهران آغاز شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم تشییع باشکوه آتیلا پسیانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با حضور هنرمندان بسیاری در عرصه‌های مختلف در پهنه رودکی تالار وحدت برگزار شد.

بسیاری از حاضران در تالار وحدت، خیابان شهریار و به طور کلی پهنه رودکی، پیش از این بار‌ها و بار‌ها به تماشای نقش‌آفرینی‌های آتیلا پسیانی نشسته‌اند؛ اما این بار آمده‌اند تا او را به خانه ابدی و کنار مادرش جمیله شیخی مشایعت کنند.

مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

پس از قرآئت آیاتی چند از قرآن کریم، منوچهر شاهسواری مدیرعامل سابق خانه سینما که برنامه را اجرا می‌کرد، گفت: در سوگ آتیلای عزیز نشستیم و یاد او از ذهن‌مان نخواهد رفت. یک بار دیگر به سوگ کسی نشستیم که جز مهر و محبت ندیدیم و هنرمندانه زیست و هنرمندانه با حضور شما در سکوت می‌رود. همه ما هستیم احترام بگذاریم به آتیلا و دوستانش و تک تک کسانی که با خودشان حرمت به اینجا آوردند.

ایرج راد رئیس هیئت مدیره خانه تئاتر پشت تریبون حاضر شد و این نکته را مطرح کرد: ما در اینجا جمع شدیم عزیزی را بدرقه کنیم سپاسگذار دستاورد‌ها و تلاش‌های فراوان فرهنگی و هنری او باشیم. آتیلا فرزند تئاتر است و در تئاتر به دنیا آمد. او همواره با مادرش جمیله شیخی چه در صحنه تئاتر و چه سالن‌های تمرین تئاتر و چه در پشت صحنه همواره حضور داشت با جوهره تئاتر آشنا شد و شناختی پیدا کرد که برای کمتر کسی اتفاق افتاد.

وی افزود: به دوران نوجوانی رسید همین راه را ادامه پیدا کرد و در ادامه با همسرش خانم نقوی این راه را دنبال کرد. کار‌های تجربی در تئاتر او را به سمت کار‌های تجربی رفت و کار‌های خاطرانگیزی را به جای گذاشت. گروه تئاتر بازی را شکل داد و کار‌های بزرگی در این عرصه انجام داد.

راد تاکید کرد: در بسیاری از کار‌های تلویزیونی و سینمایی قدرت بزرگی از بازیگری را به نمایش درآورد و بیش از چند برابر عمرش از خودش کار‌های بزرگی به جای گذاشت تا زمانی که بیماری او را از پای درآورد؛ وگرنه تا همیشه ایستاد.

این بازیگر پیشکسوت خاطرنشان کرد: آتیلا پسیانی کار‌های صنفی بی‌نظیری انجام داد و از حقوق تئاتری‌ها همواره دفاع کرد و جزو موسسین خانه تئاتر و بخش‌های دیگر بود. آمدیم تا سپاسگذار این زحمات باشیم و امیدوارم پرچم تئاتر تجربی همواره برافراشته باشد و خانواده‌اش این همراهی را کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار