آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۲۵۰

دانشگاه شهید باهنر کرمان میزبان پانزدهمین همایش «آبیاری و کاهش تبخیر»

شانزدهمین همایش «آبیاری و کاهش تبخیر» به عنوان یکی از باسابقه‌ترین همایش‌های علمی کشور با حضور ۹۰ پژوهشگر از سراسر کشور در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزارشد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در شانزدهمین همایش آبیاری و کاهش تبخیر کشور که به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، چالش‌های اصلی مدیریت منابع آب در کشور مورد بررسی قرار گرفت.

در این همایش محور‌هایی از جمله، مدیریت و بهینه سازی مصرف آب، بحران آب و تغییر اقلیم، محاسبات نرم و مدل‌سازی در مهندسی آب، پایش کیفیت آب و کاربردآب‌های نامتعارف، سامانه زهکشی و انتقال آب و حکمرانی آب و پدافند غیر عامل، مطرح شد.

حدود ۱۲۰ مقاله به شانزدهمین همایش آبیاری و کاهش تبخیر ارسال شد که از این تعداد ۹۰ مقاله پذیرفته شده و طی دو روز مورد نقد و بررسی
قرار گرفت.

محمد ذونعمت کرمانی دبیر شانزدهمین همایش آبیاری و کاهش تبخیر گفت: خشکسالی و کم آبی در ایران یک واقعیت اقلیمی است و در کنار آن، افزایش رشد جمعیت و برداشت بیش از حد متعارف از سفره‌های آب زیرزمینی بر شدت این بحران افزوده است.

وی افزود: محدودیت منابع آبی کشور از نظر کمی و کیفی، استفاده نادرست از منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی، نبود مدیریت و برنامه‌ریزی اصولی و صحیح برای استفاده از مقدار آب موجود، نگرانی از خشکسالی و شدت گرفتن بحران آب مخصوصاً در مناطق خشک را افزایش داده است و به نظر می‌رسد تنها راه جلوگیری از شدت گرفتن بحران آب، سازگاری با کم آبی و اصلاح الگوی مصرف و به کارگیری برنامه‌ها و راهکار‌های مبتنی بر این مهم است.

گفتنی است؛ در حاشیه این همایش ۵ کارگاه‌های آموزشی به مدت دو روز با عناوین: سه گانه آب، محیط زیست و تغییر اقلیم: چالش‌های نو پدید و راهکار‌های پیش رو، تأمین آب فضای سبز شهری از منظر توسعه پایدار، کاربرد پهپاد‌ها در کشاورزی و آبیاری، کاربرد GIS در مهندسی منابع آب، حفاری و اجرای تونل‌های طویل انتقال آب به روش مکانیزه، نگرش سیستمی و کاهش فزاینده منابع آبی در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار