کد خبر:۱۱۰۴۸۶
10 روز تا آغاز جشنواره فجر 29؛

معتمدي: سياستگذاري، جريان‌سازي و آسيب‌شناسي جشنواره يک پروژه تحقيقاتي است

احمدرضا معتمدی، کارگردان فيلم «آلزايمر» گفت: سياستگذاري، جريان‌سازي و آسيب‌شناسي جشنواره فيلم فجر يک پروژه مهم تحقيقاتي است و بايد ديد پتانسيلي که با ايجاد انقلاب به وجود آمد وامکاناتي که در اختيار اين پتانسيل قرار گرفت چه اتفاقي را باعث شد و برگزاري جشنواره فيلم چه جرياني را توانست ايجاد کند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، احمدرضا معتمدي که فيلمش به بخش مسابقه سينماي ايران جشنواره بیست و نهم راه يافته است، در گفت‌و‌گو با ستاد خبري بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر درباره ويژگي‌هاي فيلم «آلزايمر» توضيح داد: فيلم يک داستان ساده عاشقانه  بر مبناي يک موقعيت طنز است. مانند کار قبلي مدتي طولاني روي فيلمنامه کار کردم  و تابستان امسال توانستم پس از چهار سال پيش توليد کار را انجام دهيم. فيلمبرداري به سرعت انجام شد و حدود 50 جلسه به طول انجاميد.
 
وي درباره آخرین مراحل فنی فیلم توضيح داد: در حال انجام امور فنی فیلم هستیم. من بيشتر علاقمندم فيلم بدون موسيقي نمايش داده شود اما به توصيه تهيه‌کننده با علي صمدپور براي ساخت موسيقي صحبت کرديم. قرار است با آهنگساز يک تست بزنيم و هنوز به نتيجه قطعي نرسيده‌ايم. شاید هم فيلم بدون موسيقي آماده نمايش شود.
 
معتمدي درباره توجه هيئت داوران به فيلم گفت: همين که فيلم در بخش مسابقه سينماي ايران قرار دارد یعنی مورد توجه قرارگرفته و این خوب است. حال امکان تشويق وتوجه هيئت داوران بحث ديگري است.
 
عضو هيئت علمي دانشکده صدا و سيما گفت: ابتدا بايد بدانيم در چه نقطه‌اي از تاريخ انساني و فرهنگ بشر قرار گرفته‌ايم تا بتوانيم مسير درستي را انتخاب کنيم و به پيش برويم. مسئولاني که در مصادر اصلي فرهنگ قرار گرفتند بايد جغرافياي فکري و فرهنگي جهان را بشناسند و سپس به برنامه‌ريزي و سياستگذاري بپردازند.
 
وی در ادامه گفت: در گذشته بشر تفکر مطلق‌انگاري داشت و پذيرش مفهوم‌هايي مانند کتاب آسماني، اولياء و انبياء، معاد و بسياري از باورهاي ديني ساده صورت مي‌گرفت اما در حال حاضر ما در عصر نسبيت‌انگاري زندگي مي‌کنيم. يکي از مختصات فکري بشري رئاليزم معاصر است که با رئاليزم سابق کاملاً متفاوت است و براي اشياء ذات و ماهيت در نظر نمي‌گيرد و به نوعي پديدارگرايانه است. ما با اين شرايط مواجه هستيم، مصدايق حقيقت تغيير مي‌کند. ما درحوزه هنر رئاليستي فيلم ديني، بومي، بر مبناي فرهنگ خودمان مي‌سازيم اما گفتمان جاري جهان چيز ديگري است. دانشجويان و تحصيلکرده‌ها با فناوري و کاربرد آن در سينما آشنا مي‌شوند و زبان سينما را مي‌آموزند. اما مسئولاني که در مصدر فرهنگ کشور هستند چه برنامه‌اي دارند و تبيين‌شان از اين جهان چيست؟ چه استراتژي و تاکتيکي قرار است در اين عالم ايجاد کنند؟ يکي از شيوه‌ها برگزاري جشنواره فيلم فجر است. این که در اين جشنواره چه کارهايي مي‌توانند انجام دهند؟ حتي اگر برفرض جشنواره تنها برگزار شود و ما هدفي نداشته باشيم جشنواره خود به خود با ديدن برخي از حرکت‌ها و آثار و تشويق و توجه به آنها  و يا از چشم پنهان کردن برخي از آن‌ها خود به خود هدف‌گذاري مي‌کند.
 
وي در ادامه گفت: سياستگذاري ، جريان‌سازي و آسيب شناسي جشنواره فيلم فجر يک پروژه مهم تحقيقاتي است و بايد ديد پتانسيلي که با ايجاد انقلاب به وجود آمد وامکاناتي که در اختيار اين پتانسيل قرار گرفت چه اتفاقي را باعث شد و برگزاري جشنواره فيلم چه جرياني را توانست ايجاد کند.
 
به گزارش ستاد خبری جشنواره بیست و نهم فیلم فجر، تدوين فيلم «آلزایمر» توسط فرامرز هوتهم انجام شد و صداگذاري فيلم توسط مهرداد جلوخاني انجام مي‌شود.
 
در اين فيلم  فرامرز قريبيان، مهدي هاشمي، مهتاب كرامتي، مهران احمدي،حميد ابراهيمي، داود فتحعلي‌بيگي، شاه‌علي سرخاني، هدا ناصح، حسن محمدي غمخوار، تارا رحمتي، يگانه عمرواني به ايفاي نقش پرداختند.
 
داستان «آلزايمر» كه فيلمنامه آن را معتمدي نوشته درباره مردي است كه طي تصادفي، دچار فراموشي مي‌شود.
 
تعدادي از عواملي كه در ساخت فيلم همكاري دارند، عبارتند ازتهيه‌كننده: سعيد سعدي، نويسنده و كارگردان: احمدرضا معتمدي، دستيار اول و برنامه‌ريز: مهدي قپاني، مدير فيلمبرداري: علي لقماني، عكاس: امير عابدي، طراح صحنه و لباس: حسن روح‌پروري، طراح چهره پردازي: سعيد ملكان، صدابردار: حسين بشاش، مدير توليد: حيدر زرقومي، مدير تداركات: جواد سليماني.
 
بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر از تاريخ 16 تا 26 بهمن‌ماه به دبيري «مهدي مسعودشاهي» در تهران برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار