کد خبر:۱۱۰۵۷۶۳

وارد شدن ۷۹۱ دستگاه واگن به مترو تهران چه تاثیراتی دارد؟

تحلیلگر و کارشناس بازار سرمایه گفت: توسعه ناوگان مترو از منظر زیست محیطی می‌تواند به کاهش آلایندگی در تهران و سایر کلان شهرها، بخصوص در فصول سرد سال که عمدتا شاهد وارونگی هوا در این کلان شهر‌ها هستیم کمک شایانی کند.

شهردار تهران با حضور در چین قرارداد ساخت ۷۹۱ دستگاه واگن مترو تهران را به جریان انداخت و همچنین موضوع انتقال تکنولوژی ۸۴۰ دستگاه بوژی (کِشنده و سیستم تعلیق) نیز عملیاتی خواهد شد، اما این موضوع چه تاثیری در شرایط تهران خواهد داشت.

رامین محمودی، تحلیلگر و کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: توسعه ناوگان مترو از منظر زیست محیطی می‌تواند به کاهش آلایندگی در تهران و سایر کلان شهرها، بخصوص در فصول سرد سال که عمدتا شاهد وارونگی هوا در این کلان شهر‌ها هستیم کمک شایانی کند.

وی افزود: از منظر مدیریت شهری و ترافیک نیز می‌توان به کاهش بار ترافیکی و افزایش اقبال عمومی به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و همچنین کاهش مصرف سوخت منجر شود که این امر به نوعی کاهش یارانه‌های پرداختی دولت برای سوخت را در پی خواهد داشت. صرفه جویی ناشی از کاهش مصرف سوخت از این محل در کنار کاهش آثار مخرب زیست محیطی می‌تواند توجیه اقتصادی مناسبی برای عقد قرارداد‌هایی از این دست باشد.

محمودی در خصوص توسعه خطوط ریلی عنوان کرد: توسعه زیرساخت‌های مترو در تهران و سایر کلان شهر‌ها در سالیان اخیر و برنامه‌های جدید و متعدد، افزایش و گسترش این خطوط صورت گرفته است. همچنین با توجه به عدم وجود ظرفیت داخلی مناسب تولید واگن‌های شهری بخش عمده‌ای از ظرفیت خطوط جدید احداث شده در سالیان اخیر بلااستفاده مانده است.

این تحلیلگر و کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بستن قرارداد‌ها با وجود داشتن هزینه برای دولت می‌تواند منافع زیادی در زمینه‌های مختلف زیست محیطی و اقتصادی به ارمغان بیاورد. منافع اقتصادی حاصل از توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی درون شهری می‌تواند به کاهش هزینه‌های تردد درون شهری، کاهش سوبسید‌های پرداختی دولت بابت سوخت و کاهش هزینه‌های زیست محیطی ناشی از آلایندگی‌ها اشاره کرد.

وی اظهار داشت: از دیگر منافع اقتصادی حاصل از توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی درون شهری نیز می‌توان به افزایش ظرفیت جابه جایی، کاهش ازدحام مسافران بخصوص در ساعات پرتردد، کاهش زمان انتظار، افزایش دسترسی برای شهروندان و در نتیجه افزایش تمایل و اقبال عمومی برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی اشاره کرد.

این کارشناس خاطرنشان کرد: از مهمترین نکات قابل اشاره در قرارداد منعقد شده می‌توان به تعهد شرکت چینی به انتقال دانش فنی تولید بوژی در ایران اشاره کرد که می‌تواند کمک شایان توجهی در جهت انتقال تکنولوژی و تکمیل فرآیند تولید و همچنین افزایش ظرفیت تولید داخلی و بومی سازی هر چه بیشتر این صنعت به منظور تامین نیاز داخلی در سال‌های آینده اشاره نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار