آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۸۹۹۴

تنور داغ پرسش و پاسخ در غرفه بنیاد ملی علم ایران

غرفه بنیاد ملی علم ایران در سومین روز برگزاری نمایشگاه فناوری نانو، آن هم در روزی که سفر پاییز به نیمه راه خود رسیده است، شلوغ‌ترین روز را نسبت به دو روز گذشته داشته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غرفه بنیاد ملی علم ایران در سومین روز برگزاری نمایشگاه فناوری نانو، آن هم در روزی که سفر پاییز به نیمه راه خود رسیده است، شلوغ‌ترین روز را نسبت به دو روز گذشته داشته است.

تنور پرسش و پاسخ در این غرفه داغ داغ بود و مسئولان و محققان و پژوهشگران رفت و آمد زیادی داشتند.

حضور حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه و روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در نمایشگاه نانو و بازدید از مجموعه غرفه‌های حاضر در این نمایشگاه، پای بازدیدکنندگان زیادی را به نمایشگاه بین‌المللی باز کرد.

علاوه بر این، مدیران عالی رتبه مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، مدیران پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری، مدیران و نمایندگان ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مدیران و کارکنان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتی از غرفه بنیاد ملی علم ایران بازدید کردند.

نمایندگانی از انستیتو پاستور، دانشگاه صنعت نفت، هلدینگ‌های صنعتی، مدیرعامل مرکز اقتصاد دانش‌بنیان بنیاد تعاون سپاه، معاونین پژوهشی، فرهنگی و آموزشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه شهید بهشتی از دیگر مراجعانی بودند که در روز سوم برگزاری نمایشگاه فناوری نانو، به غرفه بنیاد ملی علم ایران سر زدند.

دانشجویان که در دو روز گذشته، بیشترین آمار مهمان‌های غرفه بنیاد را به ثبت رسانده بودند، امروز هم رکورد زدند و دانشجویانی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه تربیت مدرس در غرفه بنیاد ملی علم ایران حضور پیدا کردند.

دانشجویان دانشگاه تهران، جمعی از دانشجویان دانشگاه کوثر بجنورد به همراه استاد این دانشگاه هم از غرفه بنیاد بازدید کردند و البته دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویان ی که از حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران برای انجام رساله ی اطلاع نداشتند؛ با اطلاع یافتن از قالب‌های حمایتی، از حمایت‌های این نهاد، استقبال کردند.

امروز، یکی از پژوهشگران ایرانی عضو ناسا هم به غرفه بنیاد آمد و با کسب اطلاعات از فعالیت‌های بنیاد ملی علم ایران در راستای حمایت از محققان و پژوهشگران خواستار برگزاری جلسه با مسئولان بنیاد شد.

فردا، آخرین روز از نمایشگاه فناوری نانو است و علاقه‌مندان برای بازدید از غرفه بنیاد ملی علم ایران در این نمایشگاه تنها فردا سه شنبه ۱۶ آبان ماه، فرصت دارند تا به طبقه اول سالن ۴۴ خلیج فارس، غرفه ۳۷ مراجعه و در روز‌های برگزاری نمایشگاه از ساعت ۸ تا ۱۵ از این غرفه بازدید کنند.

لازم به یادآوری است که چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو از روز شنبه ۱۳ آبان تا سه‌شنبه ۱۶ آبان از ساعت ۸ تا ۱۵ در سالن‌های ملل و خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار