کد خبر:۱۱۰۹۹۹۰
نبرد سنگین رزمندگان مقاومت با نظامیان صهیونیست در غزه
رزمندگان مقاومت فلسطین امروز ضربات مهلکی به ارتش رژیم صهیونیستی وارد کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المیادین، گردانهای شهید عزالدین قسام اعلام کردند که امروز شنبه پایگاه نظامی مارس در حومه غزه را هدف حملات خمپارهای خود قرار داده است.
همچنین گردانهای قسام اعلام کرد که یک تانک و یک بولدوزر رژیم صهیونیستی را در جنوب غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده است.
گردانهای شهید عزالدین قسام اعلام کرد که هم اکنون مجاهدان این گردانها به شدت در محورهای مختلف با نظامیان صهیونیست درگیر شده و چندین خودروی زره پوش را در این محورها منهدم کردهاند.
سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم اعلام کردند که مرکز تجمع نظامیان صهیونیست در اطراف مرکز نظامی مارس را با راکت و خمپاره زیر آتش گرفته اند.
از سوی دیگر خبرنگار المیادین گزارش داد: درگیریهای شدیدی در شمال اردوگاه الشاطی در غرب غزه شنیده میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.