آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۰۴۷

مخالفت اردن با سفر هیأت حماس به امان

مقامات اردن با سفر یک هیأت سیاسی عالی‌رتبه جنبش حماس به امان پایتخت این کشور با هدف بررسی تحولات غزه مخالفت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، برخی رهبران حماس گفتند که دولت اردن بار دیگر با سفر یک هیأت سیاسی حماس به امان برای بررسی تحولات نوار غزه، مخالفت کرده است. 

روزنامه «رأی الیوم» نوشت که رهبران حماس به مقامات اردن اعلام کرده بودند که دفتر سیاسی این جنبش آماده اعزام هیأت رسمی به این کشور برای تبادل دیدگاه، هماهنگی و استفاده از تجربیات اردن است. 

به نوشته این روزنامه، اردن با وجود موضع رسمی و مثبت این کشور و تلاش برای ممانعت از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، با سفر رسمی هیأت حماس به امان مخالفت کرد. 

این روزنامه همچنین نوشت که دولت اردن با پیشنهاد حماس برای مشارکت در رایزنی‌ها و میانجی‌گری در پرونده تبادل اسرا و گروگان‌ها مخالفت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار