آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۵۷۰
وزیر فرهنگ در برنامه «به افق فلسطین»:

بیش از ۷۵ درصد مردم ایران پشتیبان موضوع فلسطین و حامی آنان هستند / فیلم «بازمانده٢» را می‌سازیم + فیلم

محمد مهدی اسماعیلی با حضور در برنامه «به افق فلسطین» با بیان اینکه بر خلاف تبلیغات دشمن غالب مردم ایران حامی فلسطین هستند وعده تولید فیلم «بازمانده ۲» را داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی اسماعیلی شب گذشته با حضور در برنامه به افق فلسطین در مورد جنایات رژیم صهیونیستی گفت: شورای امنیت، شورای حقوق بشر، سازمان ملل متحد کجاست که جنایات صهیونیست‌ها را نمی‌بیند؟  

وزیر ارشاد در این برنامه با بیان اینکه نظرسنجی‌ها نشان میدهد بیش از ۷۵ درصد مردم ایران پشتیبان موضوع فلسطین و حامی آنان هستند در مورد حضور اهالی رسانه و خبرنگاران در منطقه افزود:  تاکنون چندین گروه خبری و رسانه‌ای به اردن و عراق و لبنان در مرز فلسطین اعلام کردیم به زودی گزارش‌های این گروه‌ها منتشر می‌شود. اشتیاق بالایی میان اصحاب رسانه برای اعزام وجود دارد. اکنون موضوع فلسطین به یک جریان هم گرایی در جهان اسلام و کشور تبدیل شده است.

کد ویدیو

اسماعیلی در مورد تولیدات هنری با موضوع فلسطین هم در برنامه به افق فلسطین توضیح داد:  آقای رئیس‌جمهور ٢ بار به بنده دستور داده‌اند که از تولیدات حوزه فلسطین حمایت کنید. ما در بنیاد سینمایی فارابی ۶ فیلم با موضوع فلسطین در حال تولید داریم. برای ساخت فیلم سینمایی«بازمانده٢» با آقای محمدی تهیه‌کننده بخش اول این فیلم به توافق رسیده‌ایم.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار