کد خبر:۱۱۱۹۸۶۱
رئیس سازمان سینمایی مطرح کرد؛

طراحی بخش فلسطین و غزه در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

خزاعی از طراحی بخش فلسطین و غزه در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر خبر داد و گفت: سیاست قطعی سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت از تولیدات سینمایی با موضوع فلسطین و غزه است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمد خزاعی» رئیس سازمان سینمایی، از طراحی بخش فلسطین و غزه در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر خبر داد و اظهار داشت: در این بخش آثاری نمایش داده خواهد شد و برنامه‌های ویژه‌ای برای آن طراحی شده است.

وی در پاسخ به اینکه آیا درباره موضوع فلسطین و غزه فیلم‌نامه‌ای برای تولید به سازمان سینمایی رسیده است، عنوان کرد: ما در جهت تولید و ساخت فیلم درباره فلسطین و غزه فراخوانی در حوزه فیلم کوتاه، مستند اعلام کردیم و زمان شرکت در این فراخوان پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۲ است.

رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: علاقه‌مندان در حوزه فیلم کوتاه می‌توانند طرح‌شان را به دفاتر انجمن سینمای جوان سراسر کشور ارسال کنند. در حوزه مستند مرکز گسترش میزبانی خواهد کرد و در حوزه سینمای بلند طرح‌ها باید به بنیاد سینمایی فارابی ارائه شود.

خزاعی با بیان اینکه تاکنون قرارداد نگارش شش فیلم‌نامه با موضوع فلسطین و غزه صورت گرفته است، افزود: در بنیاد سینمایی فارابی حدودا ۱۵ طرح ارسال شده بود که قرارداد شش طرح برای نگارش بسته شده است لذا این شش کار در مرحله‌ی نگارش قرار دارند.

وی حمایت از مردم فلسطین را وظیفه سازمان سینمایی دانست و تاکید کرد: جهان اسلام نسبت به سینمای اسلامی ایران که در جهان رتبه‌ی بالایی دارد و شاخص‌ترین فیلمسازان در سطح جهان اسلام را دارد، انتظار دارند که نشان داده شود در دستورکار سازمان سینمایی است و قطعأ حمایت خواهیم کردم.

 

منبع: دفاع‌پرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار