آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۱۷۸
بخشي از نارضايتي دانشجويان كوي حل شده است؛

تنوع غذايي و ايجاد بوفه غذاهاي بدون برنج

بنا به گفته مديركل خوابگاه‌هاي دانشگاه تهران، بخشي از نارضايتي دانشجويان عدم كيفيت غذا است و اين نارضايتي‌ها با تنوع غذايي و ايجاد بوفه‌ غذاهاي بدون برنج حل مي‌شود كه در اين راستا در كوي دختران و پسران اين بوفه‌ها ايجاد شده است.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر اسماعيلي عدم تنوع غذايي را در نارضايتي دانشجويان موثر مي‌داند و مي‌گويد «هنگامي كه دانشجو از كيفيت غذا ناراضي است بخشي از اين اعتراض عدم تنوع غذايي است.» كه به همين منظور در حال حاضر در كوي دختران و پسران بوفه غذاهاي بدون برنج راه‌اندازي شده است و در اين بوفه‌ها سه نوع غذا؛ آبگوشت، پيتزا و ساندويچ آماده مي‌شود و دانشجويان مي‌توانند همزمان با صرف شام خود يكي از اين نوع غذاها را رزرو كنند كه البته هزينه اين سه نوع غذاي بدون برنج متفاوت است.
 
دانشجويان با اين همه تنوع غذايي و در بمباران خوراكي تا چه حد مي‌توانند به درس و مشق خود برسند و اصلا وقتي باقي نمي‌ماند تا در فراغت از انواع اغذيه‌ها، دسرها و تنقلات بتوانند به مطالعه بپردازند و اگر اين طور تنوع سازي غذايي و بوفه‌اي به وجود آيد بايد كم‌كم سالن‌هاي مطالعه نيز به انواع رستوران‌ها، بوفه‌ها و ... تبديل شوند.
 
مديركل خوابگاه‌هاي دانشگاه تهران همچنين از مرتفع شدن مشكل طبخ و توزيع غذا در خوابگاه‌هاي سطح شهر خبر داده و گفته است «در خوابگاه‌هاي سطح شهر در امر طبخ غذا مشكل وجود داشت چون غذا در كوي دانشگاه طبخ مي‌شد و با احتساب توزيع غذا زمان بسياري گرفته مي‌شد اما با يكي از آشپزخانه‌هاي پرديس مركزي دانشگاه تهران در زمينه طبخ و توزيع غذاي خوابگاه‌هاي سطح شهر هماهنگي به عمل آمد البته اين طرح به صورت آزمايشي در حال انجام است».
 
بايد گفت كه اين طرح مي‌تواند در كاهش ترافيك سطح شهر موثر باشد و همچنين از تردد ماشين‌ها با ديگ غذا كه احيانا شامه‌هاي شهروندان را با انواع بوها آزار مي‌دهند جلوگيري شود و همچنين وقتي غذا به دست دانشجوي ساكن در خوابگاه‌هاي سطح شهر مي‌رسيد گرماي غذا از دست رفته بود و بايد دانشجو به دنبال ماهيتابه، اجاق گاز و كبريت مي‌گشت.
 
كاش همه مشكلات دانشجويان در محدوده مسائل غذايي مي چرخيد و تمام مشكلات روحي، اجتماعي، فرهنگي، مسائل درسي، انصاف اساتيد و ... به راحتي اين مسائل غذايي و با ايجاد يك آشپزخانه متمركز حل مي شد؛ در حالي كه دانشجوي خوابگاهي در عين حال هم به درس، به استاد، به خوابگاه، به غذا، به اياب و ذهاب و ... بيانديشد.   
 
اسماعيلي در ادامه صحبت هايش كه در قالب مصاحبه تفضيلي تنظيم شده از تصويب آئين‌نامه‌اي خبر داده و افزوده است «خوشبختانه آيين‌نامه‌‌اي را به تصويب شوراي مديران حوزه معاونت دانشجويي رسانديم و دانشجويان دختر و پسر مي‌توانند از اين پس ميهمان داشته باشند»؛ در صبحت‌هاي اسماعيلي اشاره نشده كه اين ميهمانان چند ساعت و يا چند روز مي توانند با دانشجو همراه شوند، حالا ما بنا به احتمال مي‌گوييم كه اين ميهماني ممكن است حداقل از يك ساعت و تا حداكثر هشت نيم سال ادامه داشته باشد و شايد هم بعد از فارغ‌التحصيلي دانشجو، ميهمان، ديگر نتواند از خوابگاه دل نكَند و همچنان در كوي دانشگاه تهران جا خوش كند.
 
جامعه دانشگاهي مطلع هستند كه در دانشگاه هاي دنيا از چندين دهه قبل، اجازه اقامت ميهمان دانشجو در خوابگاه بوده است و اين طرح مي تواند از بسياري از آسيب هاي روحي و اجتماعي دانشجو جلوگيري كند و غربت را از تن دانشجوي محبوس شده در شهر هاي صنعتي و پرجمعيت بزدايد؛ باز اجراي اين طرح هر چند ديرهنگام جاي تقدير دارد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار