به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور روحالله ایزدخواه، نماینده مجلس شورای اسلامی در پردیس تهران دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
وی در ابتدای بحث با اشاره به اینکه کار اجرایی و خطابه کردن ملاک مناسبی برای انتخاب نماینده مجلس نیست، بیان کرد: مجلس عرصه تشخیص است. همه مسائلی که در دستورکار مجلس قرار میگیرد، مسئله پیچیدهای است، چون اگر ساده باشد در نهادهای دیگر انجام میشود و به مجلس نمیرسد.
وی افزود: جنس تصمیم گیری در مجلس پیچیده و چند وجهی است و قانون در مجلس برای امروز نبوده و دائمی است. وظیفه مجلس ریل گذاری است و اگر ریل کج گذاشته شود، آسیب خودش را میزند.
ایزدخواه گفت: اینکه به کسی رای دهیم که، چون خوب خطابه میکند، فایدهای ندارد، چون نطق کردن قانون گذاری نیست و اهمیتی ندارد. مجلس اول از همه عرصه تشخیص است، یعنی باید با وسواس و دقت در چندین وجه مسئله ورود کرد.
وی بیان کرد: برخی از نمایندگان میگفتند اگر شفافیت آرا اجرا شود رای ما را رسانهها تعیین میکنند و استقلال رای نمایندگان از بین میرود. ذات نمایندگی این است که نماینده رای از مردم گرفته و باید پاسخگوی مردم باشد و رای نماینده رای خودش نیست بلکه رای مردم است.
وقتی نمایندهای در معرض انتقاد قرار میگیرد اگر شایسته باشد و حرفش صحیح باشد، روی حرفش میایستد تا افکار عمومی را قانع کند.
یارانه نقدی را صندوق بین المللی پول در دامن ما گذاشت!
یکی از تفکرات گران کن و یارانه بده، ما کالاها را با حذف ارز ترجیحی گران میکنیم و بعد به جایش یارانه میدهیم، ما از اساس با یارانه نقدی مخالف بودیم.
حتی به آقای احمدی نژاد دوستان ما با استدلال نشان داده بودند که یارانه نقدی غلط است و دولت در آن میماند و تا سالها در باتلاق گیر میکند؛ حتی در آخرین دقایق شنیدم که ایشان پذیرفت منطق قصه را، اما گفت، چون به مردم قول دادم باید اجرا کنم.
یارانه نقدی چیزی است که صندوق بین المللی پول در دامن ما گذاشتند، اشتباه محض بود و همان زمان هم صندوق تقدیر برای آقای احمدی نژاد در خصوص پیاده سازی سیاست یارانه نقدی فرستاد.
در بحث دلار راهکار و پیشنهاد داریم و در قانون هم وجود دارد، گفتیم که بودجه ارزی و ریالی را جدا کنید، منابع و مصارف دلاری و ریالی جدا باشد تا اقتصاد به دلار پیوند نخورد.