کد خبر:۱۱۲۴۶۲۰
مراسم تجلیل از دانشجویان دختر فعال در عرصه فرهنگی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد
با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از دانشجویان دختر فعال در عرصه فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجلیل به عمل آمد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر: در حاشیه برنامه هیات هفتگی گوهرشاد، مراسم تجلیل از دانشجویان دختر فعال در عرصه فرهنگی در مسجد دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام روح اله رجبی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این مراسم در مورد نقش تاثیرگذار زن در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در کنار نقش خانه داری و مادری تاکید کرد.
وی گفت: زنان موفق هم به خانواده متعهد هستند و هم در عرصه علم و اجتماع فعال؛ الگویی که با الگوی زن غربی و همچنین شرقی متفاوت است.
این مراسم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.