آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۸۹۸

حزب‌الله مرکز نظامی حدب البستان را با برکان به آتش کشید

مقاومت اسلامی لبنان عصر امروز به وقت محلی چند پایگاه دیگر نظامی رژیم صهیونیستی را با موشک هدف قرار داد.
حزب‌الله مرکز نظامی حدب البستان را با برکان به آتش کشید

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقاومت اسلامی لبنان، شهرک آویویم در شمال فلسطین اشغالی را با سلاح مناسب هدف قرار داد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین مرکز نظامی برکه ریشا و پادگان زرعیت را نیز هدف حمله موشکی قرار داد.

اداره اطلاع رسانی جنگی حزب الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع آن، رزمندگان مقاومت در ساعت ۴:۴۵ عصر امروز به وقت محلی ۲۱ ژانویه ۲۰۲۴ مرکز نظامی حدب البستان را با موشک برکان هدف قرار دادند.

در ساعت ۳:۴۰ عصر امروز نیز مرکز رویسه القرن در مزارع اشغالی شبعا از سوی حزب الله با موشک هدف قرار گرفت.

همچنین اداره اطلاع رسانی جنگی حزب الله از شهادت یکی دیگر از رزمندگان حزب الله به نام فضل علی سلمان در راه قدس خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار