به گزارش خبرنگارگروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ساوری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با وجود آنکه سرمایه گذاران متعددی برای پروژههای گردشگری گلستان معرفی شده اند، اما دو الی سه دستگاه اجرایی به انحای مختلف مانع انعقاد قرارداد داد با سرمایه گذاری میشوند که بخشی از این رویکردها ناشی از تفسیر غیر موسع قانون توسط این مدیران است که باید در این رویکرد بازنگری شود.
وی ادامه داد: عقب ماندگی فعلی گلستان دلایل مختلف داشته که از آن جمله میتوان به ترک فعلهای صورت گرفته از سوی برخی مدیران است که مفلوک شدن گلستان ثمره چنین راهبردهایی است.
وی گفت در ایام الله دهه فجر ۳۰ پروزه با اعتباری بالغ بر ۱۲۹ میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ زنی خواهد شد.
وی افزود: پروژه گردشگری جزیره آشوراده آرزوی دست نیافتنی مردم استان بود که با تاکید شخص رییس جمهور و تمامی دلسوزان استان به نتیجه رسید.
ساوری گفت: در حوزه جزیره آشوراده اقدامات متعددی انجام شده است تا زمینه بهره گیری از این روستا برای همه گردشگران و مسافران فراهم شود؛ و در این راستا ۱۰ مجوز بومگردی در این جزیره صادر شده است.
وی گفت: در مجموع اعتبارات ما در دولت سیزدهم با بیش از ۳۰۰ درصد رشد نسبت به مدت مشابه قبل از ۵۳.۵ به ۱۶۰ میلیارد تومان ارتقا یافته است که بخشی زیادی از این اعتبارات در حوزه روستاها انجام شده است.
وی ادامه داد: مشکلات طرح گردشگری روستای هدف زیارت پس از ۱۸ سال با پیگیریهای شخص استاندار گلستان به نتیجه رسید.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به آخرین وضعیت تله کابین در استان گلستان به آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است و برخی دستگاهها در این خصوص همکاری لازم را ندارند