آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۸۵۰۷
رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری:

فردا ۶۰۰ بسته دارو برای بیماران سی اف در داروخانه‌ها توزیع می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروی مدنظر بیماران سی اف در دنیا کم شده و کشور‌ها صادرات محدود دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری که امروز در وزارت بهداشت برگزار شد در خصوص مشکل داروی بیماران سیستیک فیبروزیس یا سی اف؛ اظهار کرد: برخی از مردم ما اصرار به استفاده از داروی خارجی دارند اگر ما نیاز به داروی خارجی در کشور نداشته باشیم الزامی به واردات آن نمی‌بینیم و از شرکت‌های تولید داخل حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: برخی بیماران با اثبات و نشان دادن سند از سوی پزشک متخصص؛ باید از دارو‌های خارجی برای این بیماری استفاده کنند که خب ماهم واردات داریم؛ اما الان شرکت مد نظر بیماران سی اف خودش هم دچار مشکل تولید شده و صادرات ندارد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: دو شرکت در کشور وجود دارد که داروی این بیماران را تولید میکند و پاسخ به نیاز بیماران را هم می‌دهد.

حیدر محمدی گفت:  داروی بیماران سی اف گاهی در دنیا  کم می‌شود که خب مانند همان دارو را در کشور تولید می‌کنیم؛ اما اگر داروی تولید داخل با بدن بیمار سازگاری نداشته باشه ما آن دارو را وارد می‌کنبم، اما الان مشکل جهانی است و در دنیا کم شده است.  

وی مطرح کرد: به چند کشور تولید کننده دیگر سفارش واردات داروی بیماران سی اف را داده‌ایم و انشالله مشکل به زودی حل می‌شود. تلاش بر این است که در واردات این دارو‌ها مشکلی نداشته باشیم، اما شرکت‌های مربوطه گفته‌اند اول نیاز کشور خودمان را برطرف می‌کنیم و بعد دارو را صادر می‌کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: روز سه‌شنبه دهم بهمن ماه حدود ۶۰۰بسته داروی مورد نیاز بیماران سی اف فردا در داروخانه‌های دولتی توزیع می‌شود. شنبه هفته آینده حدود ۸۰۰ بسته واردات خواهیم داشت و دوهفته آینده ۴۰۰هزار عدد دارو وارد می‌شود.

 محمدی در پایان خاطرنشان کرد: الان اگر در توزیع دارو مدنظر این بیماران وقفه افتاده است دلیل آن، کشور تامین کننده است که خودش هم با مشکل رو به رو است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار