به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو ، سید علی مهاجر در نشست با اهالی رسانه گلستان اظهار کرد: از آغاز فرایند انتخابات در گلستان ۱۳ نفر از مدیران گلستانی مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات، استعفای رسمی خود را ارائه کرده بودند که از این تعداد فقط ۸ نفر توانستند در دور نهایی انتخابات حضور داشته باشند.
مهاجر ادامه داد : ۵ نفر از این مدیران به دلایلی همچون عدم احراز ،عدم صلاحیت و یا انصراف از دور رقابتها کنار رفتند.
وی تاکید کرد : عدم صلاحیت یا عدم احراز این مدیران دلیلی بر عدم شایستگی این افراد نبوده،گ بلکه تایید صلاحیتهای انجام شده صرفاً مربوط به صلاحیت نمایندگی در مجلس شورای اسلامی بوده است و این افراد میتوانند در سایر سنگرها به جامعه خدمت کنند.
رئیس ستاد انتخابات گلستان افزود : در مرحله سوم، شورای نگهبان تعداد ۵۵۹ فقره پرونده را بررسی کرد که ۳۰۶ نفر معادل ۵۵ درصد افراد تایید شدند که از این تعداد ۹۰ درصد مرد و ۱۰ درصد زن هستند.
مهاجر بیان کرد: در حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر ۴۰ کاندیدا، در علی آبادکتول ۱۹ کاندیدا، در حوزه انتخابیه غرب ۴۳ کاندیدا، در گرگان ۱۰۷ نفر، در گنبدکاووس ۳۷ نفر و در حوزه انتخابیه شرق ۶۰ نفر کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هستند.
مهاجر عنوان کرد: بر اساس موارد مندرج در بندهای خود اظهاری ثبت نام، از این تعداد ۱۹۳ نفر اصولگرا، ۵۳ نفر اصلاح طلب و ۱۶۱ نفر هم به صورت مستقل در انتخابات حضور دارند و ۶۱ نامزد با مدرک دکتری، ۲۲۷ نفر کارشناسی ارشد، ۱۴ نفر لیسانس و چهار نفر با تحصیلات حوزه علمیه در این عرصه شرکت میکنند.
رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت: هزار و ۵۱۴ شعبه اخذ رأی برای آحاد مردم در ۶ حوزه انتخابیه و یک شعبه برای هموطنان ارامنه در استان در نظر گرفته شده که نسبت به دوره قبل ۹ درصد افزایش یافته است.
وی گفت:در استان گلستان برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی ۴۴ نامزد با یکدیگر رقابت میکنند.
رییس ستاد انتخابات گلستان اظهار کرد: از هدایت انتخابات به سمت مسایل قومی و مذهبی باید پرهیز کرد و در تبیین این مهم، علما، نخبگان و اصحاب رسانه رسالت سنگینی بر عهده دارند.
مهاجر در خصوص آمار افراد واجد شرایط برای حضور در پای صندوقهای رای در گلستان اظهار کرد: این آمار پس از جمعبندی نهایی توسط وزارت کشور در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه و هفت نماینده است