به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حسن چاهی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی اظهار کرد: ۳۶۰ میلیارد ریال از این بدهی مربوط به اداره ها، ۲۳۰ میلیارد ریال مربوط به بخش صنایع و ۲۲۰ میلیارد ریال بخش خانگی و مابقی نیز مربوط به سایر مصارف بوده است.
وی بر وصول مطالبات صنایع استان تاکید کرد و گفت: در راستای کمک به تولید برای وصول مطالبات این شرکت سخت گیری زیادی نمیشود، ولی باید برای پرداخت بدهی به صورت اقساط برنامه ریزی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی ادامه داد: یکهزار و ۴۳۴ مگاوات برق توسط سیکل ترکیبی شیروان در این استان تولید میشود و علاوه بر این ۲۸۹ سامانه انرژی تجدیدپذیر نیز در استان وجود دارد که ۲.۹ مگاوات برق تولید میکنند.
وی یادآور شد: همچنین ۱۵.۹ مگا وات برق مورد نیاز استان نیز توسط ۶ نیروگاه تولید میشود.
چاهی تصریح کرد: تامین برق نقش مهمی در توسعه اقتصادی، رفاه و پیشرفت جامعه دارد که تا افق سال ۱۴۱۰ یکهزار و ۴۱۰ طرح نوآورانه در استان ایجاد خواهد شد که در این راستا از ظرفیت نخبگان، ایده پردازان و کارشناسان بهرهمند خواهیم شد.
وی گفت: یکهزار و ۵۱۰ میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۰ برای پروژههای توسعهای در استان هزینه شده است که این اعتبار با رشد ۱۰۰ درصدی به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی تصریح کرد: برای سال جاری نیز تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد پروژههای مختلف زیر ساختهای برق در استان اختصاص یافته است.
چاهی گفت: تنها برای پروژههای نهضت ملی مسکن مهر در استان ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد که در این راستا اقدامات خوبی نیز در این خطه انجام شده است.
وی بر نوسازی شبکههای فرسوده روستایی نیز تاکید کرد و افزود: در سال جاری ۹ روستای بی برق و ۲۶ شهرک روستایی استان تامین برق شد که در این خصوص پنج هزار و ۹۸۵ مشترک به مشترکان برق استان افزوده شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی اعتبارات حوزه روستایی استان را یکهزار و ۲۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در زمینه تامین برق چاههای آب شرب نیز اقدامات موثری انجام شد.